Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015 10:40

Πλήθος κόσμου "πλημμύρισε" τις εμπορικές γωνιές της Μεσσήνης (βίντεο και φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την
Πλήθος κόσμου "πλημμύρισε" τις εμπορικές γωνιές της Μεσσήνης (βίντεο και φωτογραφίες)

Πλήθος κόσμου πλημμύρισε τις εμπορικές γωνιές της Μεσσήνης το βράδυ του Σαββάτου στη… λευκή νύχτα που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος με τη συμβολή του δήμου και άλλων συλλόγων.

Η βραδιά περιελάμβανε προσφορές στα καταστήματα, αρκετές εκδηλώσεις και πολλά κεράσματα, με τον κόσμο να τιμά δεόντως την «πρόσκληση» των εμπόρων για διασκέδαση και να γεμίζει τα ταμεία των επαγγελματιών που προσέφεραν τα προϊόντα τους σε χαμηλότερες τιμές.  

Αλλωστε, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που άδραξαν την ευκαιρία κι έκαναν τις αγορές τους στα εμπορικά καταστήματα, ύστερα από μια βόλτα στο πανηγύρι της πόλης.

Η νύχτα του Σαββάτου ήταν ίσως η πιο «ζωντανή» για την πόλη στη διάρκεια του πανηγυριού, αφού με σύμμαχο τον καιρό, οι συρμοί του τρένου γέμισαν ασφυκτικά από και προς Καλαμάτα, ενώ παράλληλα οι χώροι στάθμευσης ήταν  πραγματικά δυσεύρετοι λόγω του πλήθους των επισκεπτών.

Ολοι διασκέδασαν και δεν ήταν λίγοι οι επισκέπτες εκείνοι που γνώρισαν τις εμπορικές γειτονιές, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους και για την ποικιλία των εμπορευμάτων και για τις καλές τιμές.

Πάντως, πέρα από τους επαγγελματίες που μίλησαν με ικανοποίηση για την εξέλιξη της βραδιάς, εξέφρασαν τη θέλησή τους να διοργανωθούν περισσότερες αντίστοιχες εκδηλώσεις τόσο ο δήμαρχος  Γιώργος Τσώνης, όσο και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Τσακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις σκέψεις που υπάρχουν από του χρόνου να καθιερωθεί το άνοιγμα των καταστημάτων μέχρι αργά τη νύχτα καθ΄ όλη τη διάρκεια του πανηγυριού.

Κ.Δ.


NEWSLETTER