Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 18:19

Η "Πυλιακή Γη" σε ημερίδα στις Βρυξέλλες 

Γράφτηκε από την

Η εταιρεία "Πυλιακή Γη" συμμετείχε στην ημερίδα με θέμα «Ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας: Η διέξοδος από την κρίση» που διοργάνωσε την Τρίτη 10 Noεμβρίου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς Στέλιος Κούλογλου, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

Η ημερίδα εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχέδιο δράσης του Στέλιου Κούλογλου για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και την έξοδο από το υφεσιακό κλίμα, που διαμορφώθηκε από την εφαρμογή πολιτικών σκληρής λιτότητας κατά τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ο Στέλιος Κούλογλου χαρακτήρισε «στρατηγική ήττα» της Ελλάδας το γεγονός ότι νέοι και πολύ ταλαντούχοι άνθρωποι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη χώρα για να βρουν δουλειά και παρότρυνε μέσω αυτής της εκδήλωσης, να αρχίσουν να γίνονται συζητήσεις που να αφορούν και το μέλλον της χώρας και όχι μόνο το παρελθόν.

Η "Πυλιακή Γη" παράγει χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα, συνδυάζοντας παραδοσιακές γεύσεις με συνταγές βασισμένες στα ήθη και έθιμα από την περιοχή της Πύλου και γενικότερα του Νομού Μεσσηνίας. Τα προϊόντα παρασκευάζονται όλα στο χέρι, μακριά από σύγχρονες τεχνικές και αποστειρώνονται με φυσικό τρόπο, χωρίς προσθήκες συντηρητικών ουσιών.