Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 08:40

Λάμψη και συγκίνηση στα εγκαίνια του “Παπαδοπούλειον” (βίντεο-φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την

Λάμψη, αλλά και πολλή συγκίνηση είχε η τελετή εγκαινίων του οίκου φιλοξενίας τρίτης ηλικίας "Papadopoulion House of Hospitality SA" του Σταύρου Π. Παπαδόπουλου, που έγινε χθες το απόγευμα στα Κατσέικα Καλαμάτας.

Την τελετή ευλόγησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ενώ έψαλλε η Χορωδία Αρχοντος Λαμπαδαρίου Αγίας Τριάδας Πειραιά. Εκτός από τις ευχές του, ο κ. Χρυσόστομος έδωσε στον κ. Παπαδόπουλο θερμά συγχαρητήρια για την έμπνευση που είχε. "Η προσπάθειά του έχει να κάνει με τον άνθρωπο και εκτός αυτού, η δομή αυτή θα αποτελέσει πηγή ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος ο Σταύρος Παπαδόπουλος μίλησε με δυσκολία, αφού του ήταν σχεδόν αδύνατο να συγκρατήσει τα δάκρυά του. "Εφυγα πολύ νέος. Οπου και να ταξίδεψα, η σκέψη και η καρδιά μου ήταν εδώ. Η χαρά και η συγκίνησή μου είναι τόση, γιατί το έργο αυτό αφορά τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Αυτούς που έχουν μοχθήσει μια ολόκληρη ζωή. Δικαιούνται να έχουν φροντίδα, περίθαλψη και πάνω από όλα ένα οικογενειακό περιβάλλον. Αυτό είναι το κύριο μέλημά μου. Είμαστε δίπλα τους για να τους κρατάμε ενεργούς" τόνισε ο ιδρυτής του "Papadopoulion House" και ευχαρίστησε τους συνεργάτες, τους προμηθευτές και ειδικά την εταιρεία "People" του Ευάγγελου Πτωχού.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας είπε πως ο Σταύρος Παπαδόπουλος έχει δώσει ψωμί σε πολύ κόσμο. Υπογράμμισε πως ο ίδιος γίνεται αυτή τη στιγμή πρωτοπόρος στην περιοχή του, ξεκινώντας τη μονάδα αυτή πάνω στο συγκεκριμένο είδος τουρισμού. Ο δήμαρχος τον ευχαρίστησε για όλα όσα έχει κάνει στην πόλη και του δώρισε το σύμβολο του ριζωμένου σταυρού, που αποτελούσε στοιχείο της τοπικής Επανάστασης.

Ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης δώρισε ένα λεύκωμα της Μεσσηνίας στον κ. Παπαδόπουλο, ώστε οι εικόνες του να τον συντροφεύουν σε όποιο μέρος της γης και αν βρίσκεται. Εκ μέρους του προσωπικού, ευχαριστίες απηύθυνε η Αννα Καλογεροπούλου και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο γενικός διευθυντής Νίκος Παπαδόπουλος. "Είμαι πολύ χαρούμενος για τα όσα ειπώθηκαν σήμερα για τον εξάδελφό μου. Το "Papadopoulion House" αυτή τη στιγμή δίνει δουλειά σε 35 άτομα και υπάρχουν και πολλά σχέδια για το μέλλον" είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ακολούθησε δεξίωση, ενώ πολύς κόσμος πήγαινε να συγχαρεί προσωπικά το Σταύρο Παπαδόπουλο.

Γ.Σαρ.