Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 23:29

Ταχύπλοο σκάφος δώρησε ο όμιλος Folli Follie στο Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών

Γράφτηκε από την
Ταχύπλοο σκάφος δώρησε ο όμιλος Folli Follie στο Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών

Με ένα καινούργιο ταχύπλοο σκάφος, εξοπλίστηκε το Λιμεναρχείο Νεαπόλεως Βοιών, με πρωτοβουλία του αναπληρωτή γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτου Φιλιππάκου και αποτελεί δωρεά του ομίλου Folli Follie, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς.

 

Το ταχύπλοο είναι κατηγορίας Α2, μήκους 17 μέτρων, με δυνατότητα να περιπολεί και να αστυνομεύει στις νότιες και νοτιοανατολικές ακτές της Πελοποννήσου, στα Κύθηρα, τα Αντικύθηρα, στην Ελαφόνησο και όπου αλλού κριθεί αναγκαίο.

Το σκάφος παραδόθηκε χθες, κατά την διάρκειας μιας λιτής τελετής που διοργανώθηκε στη Νεάπολη από την Λιμενική αρχή και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μονεμβασιάς, κατά την οποία ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτος Φιλιππάκος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι, στην δύσκολη αυτή εποχή για την ελληνική οικονομία που προσπαθεί να ανακάμψει, τέτοιου είδους δωρεές αντικατοπτρίζουν τη φιλοπατρία και αναδεικνύουν την έννοια της αλληλεγγύης .

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Folli Follie Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, δήλωσε συγκινημένος από την θερμή υποδοχή των κατοίκων και των αρχών της περιοχής των Βατίκων και αναφέρθηκε στην αξία της προσφοράς στην πατρίδα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER