Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 17:19

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Καλαμάτα

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων θα γίνει από την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) στην Καλαμάτα, σε συνεργασία με το ΚΕΚ του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και της αναπτυξιακής του εταιρείας ΕΤΑΠ Πελοποννήσου. Η έναρξη των μαθημάτων είναι προγραμματισμένη για τις 25 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2018. Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας είναι 3.700 ευρώ και για τα μη μέλη 3.900 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ)  μετά τη μεγάλη επιτυχία του προγράμματος στην Αθήνα και τις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας προχωρά στη διοργάνωση της 4ης  σειράς του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Καλαμάτα, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας. Μάλιστα όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΕΔΕ, το Επιμελητήριο συνέδραμε σημαντικά στην υλοποίηση του προγράμματος, συμβάλλοντας έτσι «στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων της Μεσσηνίας, μέσα από την επένδυση στη γνώση και το ανθρώπινο δυναμικό».

Το εν λόγω μεταπτυχιακό είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management). Επισημαίνεται δε ότι στα 27 χρόνια λειτουργίας του, έχουν αποφοιτήσει πανελλαδικά (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Κόρινθο, Λάρισα, Λαμία, Βόλο, Ρόδο, Αργος, Χανιά κ.α.) 4.200 στελέχη που ήδη έχουν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Η ποιότητα της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα παγκόσμιο χαρακτήρα. Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό καθηγητών με έμπειρους μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Να σημειωθεί ότι το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρείες για την ενίσχυση των προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ. Τα μαθήματα θα διεξάγονται δύο φορές το μήνα, Παρασκευή 5 - 9.30 μ.μ. και Σάββατο 9 π.μ. - 5 μ.μ., στις  αίθουσες διδασκαλίας του ΚΕΚ ΕΤΑΠ Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (κτήριο πρώην Σχολές Παπαφλέσσα, Ηροδότου 6 και Κανάρη, Καλαμάτα).

Αιτήσεις εγγραφής γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να απευθύνεται στα γραφεία της ΕΤΑΠ Πελοποννήσου, Ηροδότου 6 και Κανάρη, Μαρία Νταμάτη και Amet Sibel, τηλ. 27210 24174, e-mail: kek@etappeloponnisos.gr. 


NEWSLETTER