Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2011 14:46

Vodafone World of Difference: Δούλεψε για τον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής σου και κάνε τη "Διαφορά"

Γράφτηκε από την
Vodafone World of Difference: Δούλεψε για τον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής σου και κάνε τη "Διαφορά"

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα κοινωνικής συνεισφοράς «Vodafone World of Difference» πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα. Μέσω του προγράμματος, η Vodafone δίνει την ευκαιρία σε πέντε (5) άτομα να εργαστούν σε έναν κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό για έναν ολόκληρο χρόνο, καλύπτοντας το μισθό τους.
Το πρόγραμμα έχει στόχο να προσφέρει σε άτομα με όραμα και πάθος τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να συνεισφέρουν στο έργο του κοινωφελούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού που θα επιλέξουν. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν έρθει σε επαφή με τον οργανισμό στον οποίο θέλουν να εργαστούν, και να συμφωνήσουν σε ένα συγκεκριμένο έργο για την περίοδο απασχόλησής τους. Η κοινωφελής αξία και η βιωσιμότητα του έργου, καθώς επίσης οι ικανότητες, η γνώση και τα κατάλληλα προσόντα των υποψηφίων θα αποτελέσουν τα βασικά κριτήρια αξιολόγησης των αιτήσεων. 
Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference ξεκίνησε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2010, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής συνεισφοράς της Vodafone και ανέδειξε 3 νικητές από το ευρύ κοινό:
Την Καίτη Αλευρά που έχει αναλάβει τη Διεύθυνση του νέου Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής «ΑΝΙΜΑ»
Τη Βασιλική Χατζοπούλου που έχει αναλάβει τη θέση της Κοινωνικής Λειτουργού στο Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα «ΠΕΡΠΑΤΩ» του Νομού Ροδόπης
Τον Κωνσταντίνο Κωστόπουλο που εργάζεται ως Επαγγελματικός Σύμβουλος στο Σύλλογο για την Ψυχική Υγεία «ΣΟΨΥ Πάτρας»
«Η Καίτη, ο Κωνσταντίνος και η Βασιλική μέσα από το πρόγραμμα Vodafone World of Difference, έχουν κάνει τη «διαφορά», προσφέροντας σημαντικό έργο με μετρήσιμα αποτελέσματα. Η επιτυχία του πρώτου έτους υλοποίησης του προγράμματος μας έδωσε την ώθηση όχι μόνο να συνεχίσουμε δυναμικά, αλλά και να αυξήσουμε τον αριθμό των επιτυχόντων», δήλωσε η Αγγελική Παπαντωνίου, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone. 
Για αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα «Vodafone World of Difference», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.vodafone.gr/world-of-difference από τις 3 Οκτωβρίου μέχρι και τις 13 Νοεμβρίου 2011. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι οι υποψήφιοι να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να είναι κάτοικοι Ελλάδας.
Μέχρι σήμερα, το πρόγραμμα εφαρμόζεται από τη Vodafone σε 21 χώρες με μεγάλη επιτυχία, έχοντας δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους από 1.500 επιτυχόντες να εργαστούν στον οργανισμό της επιλογής τους.


NEWSLETTER