Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011 15:24

Συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση η ΟΕΒΕ Λακωνίας

Γράφτηκε από την

Τα συνεχή βάρβαρα μέτρα της Κυβέρνησης σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά, έχουν ως αποτέλεσμα την μείωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών. Αποδέκτης της εφαρμογής των μέτρων είναι ασφαλώς οι μικρές επιχειρήσεις που ο τζίρος τους  καθημερινά πέφτει σε σημείο να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν τις λειτουργικές τους ανάγκες.
Σε αυτή την δύσκολη στιγμή η Κυβέρνηση επινοεί μέτρα και άλλα μέτρα δυσβάσταχτα, επικαλούμενη την δήθεν σωτηρία της Ελλάδος.
Καλεί όμως κάθε φορά τους αδύναμους να συνεισφέρουν και όχι τους έχοντες. Τυχαίο;
Στην Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Λακωνίας, την 03/10/2011  με προσκεκλημένο τον Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ , μετά από διαλογική συζήτηση στην οποία έπεσαν και προτάσεις στάσης πληρωμών, απεφασίσθη η συμμετοχή των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων στην Γενική Πανελλαδική απεργία της 19/10/2011 σε ένδειξη αντίδρασης.
Καλούμε τα μέλη της Ομοσπονδίας όπως συνταχθούν με την απόφαση των σωματείων μελών, κλείνοντας τα καταστήματά τους την 19/10/2011 συμμετέχοντας σε όσες προγραμματισμένες εκδηλώσεις σε συνεργασία με τους λοιπούς φορείς ΓΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, βάζοντας φραγμό στην λαίλαπα των μέτρων που καθημερινά επιβάλλει η Κυβέρνηση.


Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚ.  ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ                            ΣΩΤ.  ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ




NEWSLETTER