Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011 22:15

Η Costa Navarino προωθεί μεσσηνιακά προϊόντα

Γράφτηκε από την
Η Costa Navarino προωθεί μεσσηνιακά προϊόντα

"Navarino Icons" είναι το εμπορικό όνομα της σειράς παραδοσιακών γεύσεων και αντικειμένων τέχνης που προωθούνται από την Costa Navarino στα Hellenic Duty Free Shops, στα πολυκαταστήματα "Attica" και αποκλειστικά στην αλυσίδα ντελικατέσεν "Dean & Deluca" στις ΗΠΑ.
Η σειρά "Navarino Icons" είναι εμπνευσμένη από την πλούσια παράδοση, την ιστορική κληρονομιά και τη φύση της Μεσσηνίας. Η σειρά της γαστρονομίας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, παστέλι, σπιτικά γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, θυμαρίσιο μέλι, μπισκότα λαδιού, ψητές πιπεριές, ψητή μελιτζάνα, dip πιπεριάς-ντομάτας, χυλοπίτες και κουλουράκια πορτοκαλιού - ενώ ειδικά για την περίοδο των Χριστουγέννων διατίθενται επίσης μελομακάρονα και κουραμπιέδες.
Ολα παρασκευάζονται από μικρούς τοπικούς παραγωγούς με σεβασμό στον πολιτισμό, στην ιστορία του τόπου και στις συνταγές που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά. Χρησιμοποιούνται παραδοσιακές μέθοδοι για την παρασκευή μικρών ποσοτήτων, με αυστηρό ποιοτικό έλεγχο σε κάθε στάδιο.
Τα καλλιτεχνήματα της σειράς "Navarino Icons", δημιουργημένα με πολύ μεράκι από αγγειοπλάστες, αντικατοπτρίζουν 4.500 χρόνια πλούσιας ιστορίας στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο. Kεραμικά ζάρια, κούκλες και ζώα που κατείχαν σημαντικό ρόλο στην αρχαιότητα, καθώς επίσης παζλ με μυκηναϊκές τοιχογραφίες, περιλαμβάνονται στην ιδιαίτερη αυτή συλλογή.
Eκτός από την Costa Navarino και τα ελληνικά Duty Free (Αεροδρόμια Αθήνας -περιοχές εντός κι εκτός Σένγκεν- και Θεσσαλονίκης) και των πολυκαταστήματα "Attica" ("Golden Hall" και σύντομα στο "City Link"), η σειρά "Navarino Icons" διατίθεται επίσης στα γνωστά καταστήματα "Dean & Deluca" στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου για πρώτη φορά προσφέρεται μια ολοκληρωμένη σειρά ελληνικών προϊόντων! Μελλοντικά τα "Navarino Icons" θα βρίσκονται και σε άλλα γνωστά καταστήματα τροφίμων στο εξωτερικό, όπου ο κόσμος θα μπορεί να έρθει σε επαφή με τη φυσική ομορφιά και την ιστορική παράδοση της Μεσσηνίας.
--------------------------------------------------------

ATTICA
Το "Attica" είναι το μεγαλύτερο, πιο ολοκληρωμένο και μοντέρνο πολυκατάστημα στην Ελλάδα. Με πλήρη τμήματα γυναικείας, ανδρικής, παιδικής μόδας και αξεσουάρ, αποτελεί μια μοναδική εμπειρία shopping είτε στο κέντρο της Αθήνας είτε στο εμπορικό κέντρο "Golden Hall". Τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία, η διαρκώς ανανεούμενη γκάμα προϊόντων, οι υψηλής αισθητικής βιτρίνες και οι κατά παραγγελία, προσωποποιημένες υπηρεσίες είναι τα κύρια στοιχεία που χαρακτηρίζουν το "Αttica" και το έχουν τοποθετήσει στο χάρτη των μεγαλύτερων πολυκαταστημάτων του εξωτερικού (www.atticadps.gr).

DEAN & DELUCA
Τα "Dean & Deluca" ιδρύθηκαν το 1977 από τους Joel Dean, Giorgio DeLuca και Jack Ceglic, με τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος στο Σόχο της Νέας Υόρκης. Είναι μία αλυσίδα καταστημάτων με προϊόντα ντελικατέσεν, στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό. Τα επιλεγμένα προϊόντα "Dean & Deluca" διατίθενται σε 13 σημεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς επίσης μέσω καταλόγων αλλά και της ιστοσελίδας www.deandeluca.com.


NEWSLETTER