Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 19:21

Συνάντηση Μπαξεβανάκη με ΓΕΩΤΕΕ Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την

Συνάντηση Μπαξεβανάκη με ΓΕΩΤΕΕ Πελοποννήσου

Την αδικία που υφίστανται τα μέλη του ΓΕΩΤΕΕ που υπηρετούν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση έθεσε στον υφυπουργό Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη αντιπροσωπεία της Δ.Ε. του Παραρτήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου.

Στη συνάντησή τους στον Πύργο, τα στελέχη του παραρτήματος ενημέρωσαν τον υφυπουργό ότι το θέμα αφορά τα μέλη του Επιμελητηρίου που υπηρετούν στα γενικά λύκεια και στα ΕΠΑΛ με τις αναθέσεις μαθημάτων. Θέμα που επίσης έχουν αναδείξει τόσο το Δ.Σ. του ΓΕΩΤΕΕ και οι κλαδικές οργανώσεις των γεωτεχνικών της εκπαίδευσης.

Ο υφυπουργός υποσχέθηκε να μεταφέρει στον υπουργό Παιδείας, που είναι και καθ' ύλην αρμόδιος, τα αιτήματα του παραρτήματος, ενώ έδειξε και ενδιαφέρον για επιστημονικά θέματα που συζητήθηκαν (αφορούν τον πρωτογενή τομέα και την προστασία των δασικών οικοσυστημάτων και εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Επιμελητηρίου).

Από πλευράς παραρτήματος στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Δ.Ε. Αθανάσιος Πετρόπουλος, ο ταμίας Γεώργιος Αγγελόπουλος και τα μέλη της Αναστάσιος Τσάκωνας και Δημήτριος Κωνσταντόπουλος.