Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012 09:40

Unrazored από τους Δημήτρη Μπαρζούκα και Πέτρο Κέρμαλη

Γράφτηκε από την
Unrazored από τους Δημήτρη Μπαρζούκα και Πέτρο Κέρμαλη

Μόδα στην πόλη τα μπλουζάκια με το ξυράφι

Σήμα κατατεθέν σε όλη την πόλη και σιγά σιγά σε όλη την Ελλάδα έκαναν το ... ξυράφι και τα χειροποίητα μπλουζάκια τους τα "Unrazored" ο Δημήτρης Μπαρζούκας και ο Πέτρος Κέρμαλης. Πρόκειται για δύο νέα παιδιά που δραστηριοποιούνται στην Καλαμάτα και που όχι μόνο κατάφεραν να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα, αλλά και να δημιουργήσουν μια νέα τάση στη μόδα, οικονομική και προσιτή σε όλους. Η "Ε" ξεδιπλώνει την ιστορία τους!

Ο Δημήτρης ζει στην Καλαμάτα τα τελευταία χρόνια, όπου σπουδάζει στο ΤΕΙ στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. Ο Πέτρος κατάγεται από εδώ, είναι διακοσμητής και ασχολείται με το ποδόσφαιρο, αφού πέρυσι έπαιζε στη "Μαύρη θύελλα" και τώρα στον Πάμισο. Και οι δύο είχαν συνήθεια να κόβουν και να μεταλλάσσουν να μπλουζάκια τους και να τα κάνουν να μην έχουν καμία σχέση με την εικόνα που αυτά είχαν όταν τα αγόραζαν. Ηθελαν να είναι μοναδικά, να έχουν το δικό τους στιλ. Το ίδιο ζητούσαν και οι φίλοι τους από εκείνους, πηγαίνοντάς τους τις δικές τους μπλούζες. 

Ετσι, δοκίμασαν να σχεδιάσουν τα δικά τους σχέδια για στάμπες και να ζητήσουν από βιοτεχνία στην Αθήνα να τους φτιάξει λίγα κομμάτια για δοκιμή. Η πρώτη ανταπόκριση ήταν άμεση. Τα "Unrazored" ήταν γεγονός. Πρόκειται για τα μπλουζάκια που έχουν φτιαχτεί από βαμβακερό ύφασμα, που είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να έχουν τις ραφές και τη μάρκα τους από την εξωτερική πλευρά, που βγαίνουν με διαφορετική λαιμόκοψη, που κύριο στοιχείο τους έχουν το ξυράφι και που πλέον τα βρίσκουμε σε όλα τα χρώματα, ανδρικά και γυναικεία, στο "Kinky" στον Πεζόδρομο της Ιατροπούλου. Το καλοκαίρι τα μπλουζάκια πωλήθηκαν και από κεντρικό μαγαζί στη Μύκονο με μεγάλη επιτυχία, ενώ τα έχουν φορέσει και οι Vegas και ο Νικηφόρος στα βίντεο κλιπ τους. 

Τα "Unrazored" έχουν αποτελέσει να γίνουν θεματικά πάρτι στην Καλαμάτα (Rocabella), την Αθήνα και την Κρήτη και ήταν τόσο δυνατό το feedback τους, που ... δεν άργησαν να βγουν και οι απομιμήσεις στην Αθήνα! 

Το "Unrazored" δεν έχει μόνο την έννοια του ... αξύριστου, αλλά και του ανεπιτήδευτου, του απλού, του αληθινού. Εκτός από το ξυράφι, τα παιδιά "παίζουν" και με τις εικόνες του ψαλιδιού, της νεκροκεφαλής και σύντομα με πρόσωπα διασήμων, σε παραλλαγές. Εκτός από τις μπλούζες, η γκάμα τους περιλαμβάνει φούτερ, φόρμες, μπλουζάκια και άλλα αξεσουάρ.

Δείτε τα προσεκτικά και μάθετε περισσότερα, κάντε παραγγελίες στο γκρουπ στο facebook "Unrazored FS".


NEWSLETTER