Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 14:12

Η "Ανδριανός" σε συνέδριο ηλιοθερμίας στην Αυστρία

 

Η φύση παρέχει γενναιόδωρα τα αγαθά της στον άνθρωπο, ο οποίος καλείται να τα χρησιμοποιήσει προς όφελός του, φροντίζοντας ταυτόχρονα να προσφέρει ως ανταπόδοση ασπίδα προστασίας στο περιβάλλον. Ασπίδα προστασίας προς το περιβάλλον προσφέρει για την Ελλάδα η εταιρεία ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, αντιπρόσωπος των προηγμένων συστημάτων ηλιοθερμίας TiSUN, προσφέροντας στον άνθρωπο τα μέγιστα οφέλη του ζωοδότη ήλιου.

Η εταιρεία ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, από τους πρωταγωνιστές πανελλαδικά στην αγορά των συστημάτων ηλιοθερμίας, συνεχίζοντας το χτίσιμο της εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της, διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά το ετήσιο συνέδριο ηλιοθερμίας, αυτή τη φορά στην Αυστρία.

Έτσι, από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Soll στο Αυστριακό Τυρόλο στην ακαδημία εκπαίδευσης της κορυφαίας αυστριακής εταιρείας συστημάτων ηλιοθερμίας TiSUN, το 5ο Συνέδριο Ηλιοθερμίας, με τη συμμετοχή 35 ειδικών του χώρου της ηλιοθερμίας από όλη την Ελλάδα. Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις του χώρου της ηλιοθερμίας, νέα προϊόντα της TiSUN, παρουσιάστηκαν κι επεξηγήθηκαν από το νεοσύστατο τμήμα επιστημονικής υποστήριξης της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ φλέγοντα ζητήματα ηλιοθερμίας, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση των συνέδρων στο χώρο παραγωγής της ΤiSUN, ένα χώρο που περιλαμβάνει από τα πιο πρωτοπορειακά κι εξελιγμένα συστήματα παραγωγής ηλιοθερμικών συστημάτων παγκοσμίως και.

Η διοργανώτρια εταιρεία ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, η οποία εισάγει κι εμπορεύεται αποκλειστικά τα προϊόντα της TiSUN στην Ελλάδα, ακόμα και στους σημερινούς δύσκολους καιρούς, επενδύει στην διαρκή επιμόρφωση κι εξέλιξη του προσωπικού και των συνεργατών της, προκειμένου να επιτελέσει (στο μερίδιο που της αναλογεί) το στόχο της ηλιοθερμίας.

Να επιστρέψει στον άνθρωπο τα αγαθά που προκύπτουν από την ηλιακή ενέργεια, με το μέγιστο δυνατό όφελος, για άνθρωπο και το περιβάλλον!