Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013 05:15

Κάθε Πέμπτη και Κυριακή οι πτήσεις της Astra Airlines: Αλλάζουν τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Καλαμάτα

Κάθε Πέμπτη και Κυριακή οι πτήσεις της Astra Airlines: Αλλάζουν τα δρομολόγια  Θεσσαλονίκη - Καλαμάτα

Αλλάζουν από σήμερα η ημέρα και οι ώρες των χειμερινών αεροπορικών δρομολογίων της Astra Airlines στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Καλαμάτα.

Ειδικότερα, η εταιρεία, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα που είχε υποβάλει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, μετέθεσε την Πέμπτη το δρομολόγιο που μέχρι τώρα γινόταν κάθε Παρασκευή, αλλάζοντας ταυτόχρονα και την ώρα, ενώ διατήρησε το βραδυνό δρομολόγιο της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, από σήμερα το αεροσκάφος της Astra Airlines θα φθάνει στην Καλαμάτα στις 3.05 το μεσημέρι και θα αναχωρεί 40 λεπτά αργότερα, δηλαδή στις 3.45.

Τις Κυριακές το δρομολόγιο παραμένει βραδυνό, με ώρα άφιξης στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα στις 8.30 και αναχώρηση στις 9.10.

Οι αντίστοιχες ώρες αναχώρησης από τη Θεσσαλονίκη είναι, την Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι και την Κυριακή στις 7.25 το βράδυ.

Η διάρκεια της πτήσης, η οποία εξυπηρετείται από αεροσκάφος τύπου BAe-146-300, δυναμικότητας 112 θέσεων, είναι 1 ώρα και 5 λεπτά.

Η μεταβολή στα δρομολόγια έγινε μετά από συνεννόηση της Astra Airlines με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, προκειμένου να εξυπηρετείται και ο εμπορικός κόσμος που ταξιδεύει για δουλειές στη Βόρεια Ελλάδα.

Β.Γ.Μ.