Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 10:08

Αρνούνται να πληρώσουν τις αυξημένες εισφορές οι μηχανικοί της Μεσσηνίας

Αρνούνται να πληρώσουν τις αυξημένες εισφορές οι μηχανικοί της Μεσσηνίας

Αρνούνται οι μηχανικοί της Μεσσηνίας να καταβάλλουν τις αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές, μέχρι να αποφανθεί επ’ αυτών ο Αρειος Πάγος. Παράλληλα, θα συγκεντρώσουν τα ειδοποιητήρια, τα οποία θα επιδώσουν στον πρόεδρο του ΤΕΕ με σκοπό να προχωρήσει σε νομικές ενέργειες.

 

Για τον σκοπό αυτό, από χθες έως και την Δευτέρα 22 Απριλίου -εκτός από το Σαββατοκύριακο- και κάθε απόγευμα 6 με 8, θα βρίσκεται στα γραφεία του ΤΕΕ μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής για παραλαβή ειδοποιητηρίων και υπογραφή εξουσιοδότησης προς το ΤΕΕ για νομικές ενέργειες.

Εξ άλλου, μεθαύριο Πέμπτη 18 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα αποκλείσουν συμβολικά -και για μία ώρα- την είσοδο της Τράπεζας της Ελλάδας, αντιδρώντας στο κούρεμα των αποθεματικών του ταμείου τους, του ΕΤΑΑ.

Τα πιο πάνω αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, στην πρόσφατη συνάντηση που πραγματοποίησαν στην Καλαμάτα, στα γραφεία του ΤΕΕ, οι μηχανικοί του νομού μας.

Στην ίδια συνάντηση, οι μηχανικοί συμφώνησαν να κληθούν να μετάσχουν στον αποκλεισμό της ΤτΕ και άλλοι επιστημονικοί φορείς του ΕΤΑΑ, δηλαδή οι γιατροί, οι οδοντίατροι, οι δικηγόροι και οι φαρμακοποιοί. 

Ακόμα, αποφασίστηκε να μετάσχουν όλοι οι μηχανικοί της Μεσσηνίας στην ανοικτή συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του Τμήματος Πελοποννήσου που θα γίνει -παρουσία του προέδρου του ΤΕΕ Χρήστου Σπίρτζη- την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 6 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης.