Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 07:43

Προβολή της Μεσσηνίας και των προϊόντων της

Προβολή της Μεσσηνίας και των προϊόντων της

Η Μεσσηνία ως τουριστικός προορισμός και τα αγροτικά προϊόντα του νομού θα προβληθούν στην παρουσίαση του νέου Passat σε αντιπροσώπους της Volkswagen από όλο τον κόσμο και στο ελληνογερμανικό συνέδριο τροφίμων B2B που θα διεξαχθεί από αύριο έως την Παρασκευή στην Costa Navarino.

Συγκεκριμένα, χθες έφθασαν στο Αεροδρόμιο της Καλαμάτας οι πρώτοι από τους 20.000 αντιπροσώπους της Volkswagen που θα δοκιμάσουν το νέο Passat στους δρόμους της Μεσσηνίας μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου.

Στο ελληνογερμανικό συνέδριο ελληνικές επιχειρήσεις και συνεταιρισμοί θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε γερμανικές χονδρεμπορικές και λιανεμπορικές επιχειρήσεις, με την προοπτική σύναψης εμπορικών συμφωνιών. Στο συνέδριο θα μιλήσουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Καρασμάνης και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου του υπουργείου Ανάπτυξης Στέφανος Κομνηνός, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου Μιχάλης Μαΐλλης, ο επίτιμος πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Πάτρα Ανδρέας Παπαδόπουλος και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.