Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011 21:44

Διαγωνισμός για επιλογή συμβούλου για την κρίση από τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό επιλογής συμβούλου για το έργο "Συνταγή κλαδικού σχεδίου διαρθρωτικής προσαρμογής μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που απασχολούν 1-49 άτομα, εντός της οικονομικής κρίσης, για τον σύλλογο".
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι συνάρτηση του αριθμού των επιχειρήσεων και των καταρτιζόμενων που θα συμμετάσχουν στο κλαδικό σχέδιο. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 5 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 12 μ. (λήξη υποβολής προσφορών) ενώπιον αρμόδιας επιτροπής, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας (Κ. Γεωργούλη 8, ΤΚ 24100 Καλαμάτα).
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν α) φυσικά ή νομικά πρόσωπα, β) ενώσεις προμηθευτών που υποβάλουν κοινή προσφορά, γ) συνεταιρισμοί δ) κοινοπραξίες που πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται στη διακήρυξη.
Δεν γίνονται δεκτά φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή συμπράξεις αυτών που δεν έχουν παραλάβει επίσημα την προκήρυξη από τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν την αναλυτική προκήρυξη από τα γραφεία του συλλόγου μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου.
Αρμόδιος εκ μέρους της αναθέτουσας αρχής είναι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας Γιώργος Λαγανάκος.