Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 07:45

80.000.000 ευρώ για το δρόμο Καλαμάτα - Ριζόμυλος

Γράφτηκε από την
80.000.000 ευρώ για το δρόμο Καλαμάτα - Ριζόμυλος

Πρόβλεψη 80.000.000 ευρώ για τον δρόμο Καλαμάτα - Ριζόμυλος υπάρχει στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του υπουργείου Υποδομών για το 2015.

Την πιο πάνω ενημέρωση έκανε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος είχε συνάντηση χθες μαζί του, στην Αθήνα.
Στην ίδια συνάντηση, προστίθεται στην ανακοίνωση, ο δήμαρχος ζήτησε από τον υπουργό να χαρακτηριστεί η Νέα Είσοδος της Καλαμάτας ως δευτερεύον επαρχιακό δίκτυο, «για να εξυπηρετηθούν επαγγελματίες και επιχειρηματίες» με τον υπουργό, σύμφωνα με την ανακοίνωση, να δεσμεύεται «για τη ρύθμιση του θέματος».
Τέλος, ο δήμαρχος -καταλήγει η ανακοίνωση-, παρουσίασε στον υπουργό «την κατάσταση των δρόμων του Δήμου Καλαμάτας, από άποψη κυρίως οδικής ασφάλειας, και ζητήθηκε η συνδρομή του».
Στη χθεσινή συνάντηση, στην Αθήνα, παρευρέθηκαν επίσης, από πλευράς δήμου ο αντιδήμαρχος Σαράντος Μαρινάκης και από πλευράς υπουργείου οι διευθυντές Γιάννης Καρνέσης, Διονύσης Μακρής και Γιώργος Παπαγεωργίου.


NEWSLETTER