Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 14:43

Πρόσληψη 50 συμβασιούχων σε ΟΤΑ της Μεσσηνίας

Συνολικά 50 θέσεις θα καλυφθούν στη Μεσσηνία με προσλήψεις πενταμηνιτών σε δήμους, σε διάφορα νομικά πρόσωπα καθώς και στις τοπικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, μέσω του νέου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.

Οι θέσεις αυτές, για τους 5 νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέρχονται σε 269, ενώ για ολόκληρη τη χώρα φθάνουν τις 52.818 θέσεις, που καλύπτουν ανάγκες σε δήμους, Περιφέρειες, σχολεία, νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία κ.λπ.
Η δημόσια πρόσκληση με τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής των ανέργων στο πρόγραμμα, έχει αποσταλεί από τη διοίκηση του ΟΑΕΔ, στο ΑΣΕΠ για την τελική έγκριση, η οποία αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.
Αναλυτικά, ο αριθμός των θέσεων ανά ειδικότητα στη Μεσσηνία έχει ως εξής: ΔΕ Γενικών Καθηκόντων 3. ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων 24. ΔΕ Ηλεκτρολόγων 1. ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού 1. ΠΕ Μηχανικοί Περιβάλλοντος 1. ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών 2. ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού 2. ΤΕ Δομικών Εργων 1. ΤΕ Πληροφορικής 2. ΤΕ Τοπογράφων - Μηχανικών 1. ΥΕ Γενικών Καθηκόντων 12.
Στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι θέσεις της κοινωφελούς εργασίας, στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, είναι από 50 στον καθέναν, εκτός από την Αρκαδία που οι θέσεις είναι 69.