Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 15:45

4ο OpenTourism Kalamata: «Πώς βλέπουν οι ξένες αγορές την Καλαμάτα»

Γράφτηκε από την
4ο OpenTourism Kalamata: «Πώς βλέπουν οι ξένες αγορές την Καλαμάτα»

«Πώς βλέπουν οι ξένες αγορές την Καλαμάτα» είναι το θέμα της 4ης εκδήλωσης OpenTourism Kalamata, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στο "Loft" του ξενοδοχείου "Pharae Palace", στην Παραλία της πόλης.

Το OpenTourism φιλοδοξεί ν' αποτελέσει σημείο αναφοράς και ανοιχτού διαλόγου για τον κλάδο του τουρισμού και για όλα τα σχετικά θέματα. Είναι μια πρωτοβουλία ανθρώπων που ασχολούνται με τον τουρισμό και τον αγαπούν. Ενας από τους κύριους στόχους του OpenTourism, εκτός από την παρουσίαση απόψεων και επιχειρηματικών ιδεών, είναι η αλλαγή της νοοτροπίας αντιμετώπισης του τουρισμού - καθώς και η προώθηση της γνώσης στις επιχειρήσεις του κλάδου. 

Η συντονιστική ομάδα του OpenTourism Kalamata αποτελείται από τους Ηλία Καλφακάκο, Ιπποκράτη Παπαδημητράκο, Αντώνη Παπαδόπουλο, Δημήτρη Κωνστάντο, Ανδρέα Ζαγάκο και Παύλο Παύλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ομιλητές του 4ου OpenTourism Kalamata έχουν ως εξής:

17.30 Προσέλευση.

18.00 Εναρξη.  

18.15 Γιώργος Αγγελής, δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας, Press/Media Manager της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, Σύμβουλος διοίκησης του ΣΕΤΕ και του ΞΕΕ. Πρόκειται για έναν από τους πλέον ενημερωμένους και δικτυωμένους ανθρώπους του ελληνικού τουρισμού. Μπορεί να δώσει την πραγματική εικόνα, τις τάσεις και τους αριθμούς, γενικά και ειδικά. 

18.40 Λεωνίδας Μπαμπάνης, CEO της North Events, ιδρυτής του panoramagreece.com. Το Grekland Panorama (panoramagreece.com) αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού στην Σουηδία. Ο κ. Μπαμπάνης είναι ο άνθρωπος που έχει αντικαταστήσει τον ΕΟΤ σε όλη τη Σκανδιναβία, και είναι πραγματικά η καλύτερη πηγή πληροφόρησης για όλη την περιοχή.

19.05 Αριστοτέλεια Νικολάου, ιδρύτρια του τουριστικού γραφείου "Pixida Tours" που εδρεύει στην Καλαμάτα. Εκτός των άλλων συμμετέχει ενεργά σε πολλές διεθνείς εκθέσεις, προωθώντας την Καλαμάτα σε Λονδίνο, Κωνσταντινούπολη, Στοκχόλμη, Βερολίνο κ.α.

19.30 Ερωτήσεις - Ανοικτή Συζήτηση - Networking - Κλείσιμο ΟpenTourism Kalamata

• Για περισσότερες πληροφορίες, Ηλίας Καλφακάκος (τηλ. 6948-274455).


NEWSLETTER