Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015 18:15

Η ΕΛΣΤΑΤ ζητεί γεωπόνους για γεωργική έρευνα

Η ΕΛΣΤΑΤ ζητεί γεωπόνους για γεωργική έρευνα

Γεωπόνους ηλικίας από 22 μέχρι και 69 χρόνων αναζητεί η ΕΛΣΤΑΤ καλώντας τους να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο νέο πιλοτικό μητρώο στατιστικών ανταποκριτών ώστε να την συνδράμουν στην ετήσια γεωργική στατιστική έρευνα.

Η αίτηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) μπορεί να υποβληθεί μόνο ηλεκτρονικά, από τις 30 Μαρτίου μέχρι τα μεσάνυχτα της 30ής Απριλίου. Η εγγραφή στο νέο πιλοτικό Μητρώο Στατιστικών Ανταποκριτών θα έχει ισχύ για 8 μήνες, από Μάιο έως και Δεκέμβριο 2015.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εγγραφή στο Μητρώο Στατιστικών Ανταποκριτών έχουν ΠΕ και ΤΕ γεωπόνοι νομικών προσώπων, δημόσιου δικαίου, οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων δημόσιων οργανισμών, καθώς επίσης και γεωπόνοι ιδιώτες (σε περίπτωση που δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι ή ΟΤΑ).

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν επίσης και οι αντίστοιχοι πτυχιούχοι πανεπιστημίων του εξωτερικού, απαιτείται όμως να έχουν αναγνώριση των πτυχίων τους από το ΔΟΑΤΑΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν  στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ (www.statistics.gr) στην πρώτη σελίδα, στην ένδειξη «Στατιστικοί Ανταποκριτές ΕΛΣΤΑΤ», ενώ για απευθείας πρόσβαση, η διαδικτυακή διεύθυνση είναι η http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/General/elstat_correspodents_2015.pdf