Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 17:50

Στον ΕΛΓΑ Καλαμάτας οι πίνακες με τις περσινές ζημιές

Στον ΕΛΓΑ Καλαμάτας οι πίνακες με τις περσινές ζημιές

Παρελήφθησαν στο Γραφείο ΕΛΓΑ του Δήμου Καλαμάτας οι πίνακες με τα πορίσματα και τις επανεκτιμήσεις ζημιών στις οποίες προέβη ο εν λόγω Οργανισμός για καλλιέργειες που επλήγησαν από φυσικά φαινόμενα, από πέρυσι τον Σεπτέμβριο μέχρι και φέτος τον Ιανουάριο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, παρελήφθησαν οι πίνακες με τα πορίσματα επανεκτίμησης των ζημιών

α) από βροχόπτωση στις 2 Σεπτεμβρίου 2014 στον Αντικάλαμο, β) από χαλάζι στις 26 Ιανουαρίου 2015 στο Ασπρόχωμα και τη Σπερχογεία, γ) από παγετό στις 7 Ιανουαρίου 2015 στον Αντικάλαμο, δ) από χαλάζι στις 18 Ιανουαρίου 2014 στη Σπερχογεία, ε) από ανεμοθύελλα στις 31 Δεκεμβρίου 2014 στο Καρβέλι και στη Νέδουσα, στ) από ανεμοθύελλα στις 29 Δεκεμβρίου 2014 στο Λαδά και ζ) από ανεμοθύελλα στις 31 Δεκεμβρίου στη Μικρή Μαντίνεια.

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι τα πορίσματα εκτίμησης ζημιών θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων για 10 ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή μέχρι τις 11 Οκτωβρίου, στην ανταποκρίτρια του ΕΛΓΑ στο Δήμο Καλαμάτας Αγγελική Σταματελοπούλου, στην οδό Παπατσώνη 4.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσματα και όποιος διαφωνεί με αυτά, μπορεί να υποβάλει ένσταση μέσα στην παραπάνω προθεσμία των 10 ημερολογιακών ημερών προσκομίζοντας συνημμένα δικαιολογητικά. Αντίθετα, τα πορίσματα επανεκτίμησης είναι οριστικά.