Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 16:44

Στην τελική ευθεία για την "Κόκκινη Νύχτα" 

Στην τελική ευθεία για την "Κόκκινη Νύχτα" 

Η «Κόκκινη Νύχτα» θα γίνει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στην Καλαμάτα, με ανοιχτά καταστήματα μέχρι το ξημέρωμα, χαμηλές τιμές μουσικές, χορευτικές, εικαστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, κεράσματα και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Η «Κόκκινη Νύχτα» θα σηματοδοτήσει τη λήξη των χειμερινών εκπτώσεων, καθιστώντας για άλλη μια φορά την Καλαμάτα επίκεντρο της εμπορικής κίνησης στη Νότια Πελοπόννησο και ευρύτερα. Θα είναι μια βραδιά αφιερωμένη στους εμπόρους και στους καταναλωτές, ούτως ώστε να τονωθεί η αγορά της πόλης και να δοθεί η δυνατότητα σε κατοίκους και επισκέπτες να κάνουν συμφέρουσες αγορές και να διασκεδάσουν.

Για την καλή προετοιμασία της «Κόκκινης Νύχτας», που θα διαρκέσει από τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου έως το ξημέρωμα, ο Δήμος Καλαμάτας απευθύνει από χθες πρόσκληση σε όλους τους επαγγελματίες που επιθυμούν να διοργανώσουν μια εκδήλωση στην περιοχή τους, να ενημερώσουν τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Βεργόπουλο στο 6936-634454 έως και αύριο Παρασκευή, ώστε η εκδήλωσή τους να συμπεριληφθεί στο συνολικό πρόγραμμα και να προβληθεί κατάλληλα.