Δευτέρα, 16 Μαϊος 2016 16:31

Διαπραγμάτευση για εργολαβίες δακοκτονίας σε Μερόπη, Χρυσοκελλαριά και Μίλα

Γράφτηκε από την
Διαπραγμάτευση για εργολαβίες δακοκτονίας σε Μερόπη, Χρυσοκελλαριά και Μίλα

 

 

Για τρία χωριά, τη Μερόπη, τη Χρυσοκελλαριά και το Μίλα, θα ακολουθηθεί η διαδικασία της διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη εργολάβων ψεκασμών για το φετινό πρόγραμμα δακοκτονίας. Αυτό αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που αποδέχθηκε την εισήγηση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Μεσσηνίας, ενέκρινε τα πρακτικά αξιολόγησης των προσφορών του διαγωνισμού και άναψε το πράσινο φως για το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών.

Για τη Μερόπη τα κατατεθειμένα δικαιολογητικά από τον ενδιαφερόμενο εργολάβο κρίθηκαν ελλιπή, ενώ για τη Χρυσοκελλαριά και το Μίλα δεν κατατέθηκαν προσφορές.

 

Ακόμα, σύμφωνα με τις εισηγήσεις της Διεύθυνσης, δεν έγιναν αποδεκτές οι προσφορές: α) Για την ΤΚ Ακριτοχωρίου, γιατί δεν υποβλήθηκαν τα δικαιολογητικά της τεχνικής επάρκειας σύμφωνα με τη διακήρυξη (άδειες κυκλοφορίας γεωργικού ελκυστήρα, άδειες οδήγησης και πιστοποιητικά γνώσεων Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων), καθώς και η εγγυητική επιστολή σε μορφή αρχείου pdf. β) Για την ΤΚ Καρδαμύλης, γιατί δεν υπήρχαν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων και για την ΤΚ Προσηλίου, γιατί η άδεια οδήγησης γεωργικού ελκυστήρα δεν ήταν σε ισχύ και το πιστοποιητικό Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων είχε κατατεθεί και σε άλλη ΤΚ.


NEWSLETTER