Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 20:43

Σταθερές οι τιμές στο πανηγύρι του Αγρίλη Φιλιατρών

Σταθερές θα παραμείνουν οι τιμές για την μίσθωση θέσεων τόσο στην εμποροπανήγυρη που θα γίνει στον οικισμό Αγρίλη των Φιλιατρών, όσο και στην εμποροζωοπανήγυρη της Κυπαρισσίας, όπως αποφάσισε χθες η Οικονομική Επιτροπή του δήμου.

Σε ό,τι αφορά το πανηγύρι στον Αγρίλη, οι τιμές παραμένουν στα 5 ευρώ ανά τρέχον μέτρο, ενώ για την Κυπαρισσία διαμορφώνονται ανάλογα με την θέση που βρίσκονται και πιο συγκεκριμένα για τα οικοδομικά της πλατείας Απόδημου Ελληνισμού και δυτικά αυτής κυμαίνονται από 13,5 – 26,8 ευρώ το τετραγωνικό. Για το πεζοδρόμιο ανατολικά και δυτικά της οδού Ναυαρίνου και το πεζοδρόμιο βόρεια και νότια της Ελ. Βενιζέλου στα 72 ευρώ ανά τρέχον μέτρο, στο πεζοδρόμιο ανατολικά και δυτικά της οδού Ευαγγελιστρίας 63 ευρώ το τρέχον μέτρο. Στα πεζοδρόμια που χρησιμοποιούνται από ψησταριές 103,5 ευρώ το τρέχον μέτρο. Ενώ για την θέση του λούνα παρκ η τιμή καθορίστηκε στις 9.000 ευρώ.

Στην ίδια συνεδρίαση έγινε αποδεκτό πρωτογενές αίτημα για την αγορά  επιβατικού αυτοκινήτου από το δήμο 1100 -1400 κυβικών με ποσό δαπάνης μέχρι 18.000 ευρώ με ΦΠΑ, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες μετακίνησης του δημάρχου.

Κ.Μπ.