Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 12:28

Ντοκιμαντέρ του “Διαζώματος” στις πτήσεις της Aegean

Γράφτηκε από την
Ντοκιμαντέρ του “Διαζώματος” στις πτήσεις της Aegean

Περίπου τριάντα αρχαία θέατρα της χώρας συμπεριλαμβάνονται σε ντοκιμαντέρ την παραγωγή του οποίου έχει αναλάβει το Σωματείο «Διάζωμα», προκειμένου να προβάλλεται σε πτήσεις εξωτερικού προς την Ελλάδα της αεροπορικής εταιρείας Aegean.

Μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία ο πρόεδρος του Σωματείου «Διάζωμα» Σταύρος Μπένος εκτίμησε ότι η συγκεκριμένη παραγωγή θα έχει ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί στην αεροπορική εταιρεία σε χρονικό διάστημα περίπου τριών μηνών. Το ντοκιμαντέρ θα είναι διάρκειας τριών λεπτών και μέρος του αποτελεί και το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του 2ου Γυμνασίου Χανίων για την Αρχαία Απτέρα, που διακρίθηκε το καλοκαίρι με το 2o Πανελλήνιο Βραβείο στον διαγωνισμό «Οι μαθητές μας ξεναγούν στα αρχαία θέατρα», τον οποίο διοργάνωσαν τα υπουργεία Παιδείας και Πολιτισμού, η ΕΡΤ και το Σωματείο «Διάζωμα».

«Στο πλαίσιο της εταιρικής μας σχέσης με την αεροπορική εταιρεία αναλάβαμε και αυτή την πρωτοβουλία. Κάνουμε μια κοινή προσπάθεια για να αγαπήσουν τα παιδιά τα μνημεία του τόπου μας αλλά και να προβάλουμε στα πέρατα του κόσμου τον πολιτισμό μας» δήλωσε ο κ Μπένος.

 

 


NEWSLETTER