Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 15:26

Βραβεία στην Πελοπόννησο από τον World Travel Awards

Γράφτηκε από την

Με δύο βραβεία τιμήθηκε η Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον Παγκόσμιο Οργανισμό World Travel Awards. Η απονομή έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα το Σάββατο 30 Ιουνίου, παρουσία του ιδρυτή και προέδρου των World Travel Awards Graham Cooke και της υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου απονεμήθηκαν τα διεθνή βραβεία τουρισμού:   

- Europe's Leading Beach Destination 2018 (Ο σημαντικότερος προορισμός παραλίας της Ευρώπης 2018 μεταξύ των συνυποψηφίων: Κάννες-Γαλλία, Κέρκυρα-Ελλάδα, Μαγιόρκα-Ισπανία, Μarbella-Ισπανία, Oludeniz-Τουρκία, Σαρδηνία-Ιταλία, Αλγκάρβε-Πορτογαλία).   

- Greece's Leading Mainland Destination 2018: Mani, Region of Peloponnese. Η περιοχή της Μάνης επικράτησε ως η πιο ενδιαφέρουσα πολιτισμικά, ιστορικά και παραδοσιακά στην ενδοχώρα της Ελλάδας. 

H αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου εκπροσωπώντας την Περιφέρεια παρέλαβε τα βραβεία από τον κ. Cooke και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Hotel Brain, διοργανώτριας εταιρείας της ευρωπαϊκής απονομής στην Αθήνα, Κωνσταντίνο Ζήκο.

Ο Οργανισμός World Travel Award ιδρύθηκε το 1993 για να αναγνωρίσει και να τιμήσει την αριστεία σε όλους τους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας. Σήμερα, η βράβευση του WTA αναγνωρίζεται διεθνώς ως η τελική σφραγίδα της ποιότητας, με τους νικητές να αποτελούν σημείο αναφοράς στην παγκόσμια βιομηχανία του τουρισμού.