Κυριακή, 02 Σεπτεμβρίου 2018 16:08

Νοέμβριο το επόμενο Σχολείο Τουρισμού

Γράφτηκε από την
Νοέμβριο το επόμενο Σχολείο Τουρισμού

Για το Νοέμβριο είναι προγραμματισμένο το επόμενο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας - αυτή τη φορά με κεντρικό σύνθημα «Diversity (διαφορετικότητα)».

Το Σχολείο Τουρισμού θα λειτουργήσει 19-21 Νοεμβρίου, συνεχίζοντας την προσπάθεια για την απαραίτητη «συστηματική επιμόρφωση και εκπαίδευση όλων των εργαζομένων και στελεχών της ξενοδοχειακής και επισιτιστικής βιομηχανίας, σε έναν ανθρωποκεντρικό τομέα όπως είναι ο τουρισμός».

Οπως αναφέρουν ακόμα οι διοργανωτές:

«Το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας είναι μια 100% εθελοντική – μη κερδοσκοπική δράση, που υλοποιήθηκε χάρη στο μεράκι και τη δημιουργική τρέλα μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, και βέβαια χάρη στην ευγενική στήριξη του Elite City Resort και της Costa Navarino.

Η διαρκής εκπαίδευση κι επιμόρφωση, αποτελεί βασικό παράγοντα εργασιακής εξέλιξης σε οποιοδήποτε επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα, ιδιαίτερα δε στον τουριστικό κι επισιτιστικό τομέα όπου οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Στόχος μας λοιπόν είναι να μπορέσουμε να προσφέρουμε στους επαγγελματίες κι εργαζομένους στον χώρο του Τουρισμού και του Επισιτισμού, αλλά και στους σπουδαστές σχολών τουριστικής κατεύθυνσης, διαρκή επιμόρφωση κι ενημέρωση, με στόχο να αποκτήσουν επικαιροποιημένες γνώσεις και να παρακολουθούν με συνέπεια κι επαγγελματισμό τις νέες εξελίξεις σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον».


NEWSLETTER