Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 15:23

Οι συντελεστές του Σουηδικού ριάλιτι Mästarnas Mästare «διαφημίζουν» την Μεσσηνία (Φωτο+βίντεο)

Οι συντελεστές του Σουηδικού ριάλιτι Mästarnas Mästare «διαφημίζουν» την Μεσσηνία (Φωτο+βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα του δημοφιλούς ριάλιτι παιχνιδιού Mästarnas Mästare, σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας.

Το Masters of champions, το οποίο θυμίζει λίγο το δικό μας Survivor, είναι ένα τηλεοπτικό σόου που γυρίζεται εδώ και 11 χρόνια και για δεύτερη σερί σεζόν τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ελλάδα.

Σε αυτό, όπως είχε γράψει το eleftheriaonline.gr, συμμετέχουν σπουδαία ονόματα όπως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χώρας Χένρικ Λάρσον, η κορυφαία αθλήτρια του στίβου στο έπταθλο και χρυσή Ολυμπιονίκης στην Αθήνα Καρολίνα Κλουφτ, οι αθλητές του χόκεϊ Κιμ Μάρτιν και Τόμι Σάλο, η μποξέρ Μικαέλα Λάουρεν, ο χαντμπολίστας Στάφαν Όλσον, ο Ολυμπιονίκης του σκι, Άντερς Σόντεργκρεν, ο πρωταθλητής του επί κοντώ Κίελ Ισακσον και άλλοι.

Η παραγωγή αυτή έτσι, αποτελεί μια τεράστια διαφήμιση για την Μεσσηνία, όχι μόνο γιατί θα προβληθεί στις οθόνες χιλιάδων Σκανδιναβών, αλλά γιατί παράλληλα οι συντελεστές της την «διαφημίζουν» καθημερινά, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα βίντεο και οι φωτογραφίες που «ανεβαίνουν» τις τελευταίες μέρες στο instagram με λήψεις από την Καλαμάτα, την Αβία, την Μεγάλη Μαντίνεια αλλά και την Μάνη.

Πάρτε μια... γεύση: