Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 08:49

Καμπάνια για κατοικίες στην Costa Navarino

Γράφτηκε από την
Καμπάνια για κατοικίες στην Costa Navarino

Ξεκίνησε με διαφημιστικές καταχωρίσεις σε έντυπα πανελλήνιας κυκλοφορίας η καμπάνια για την πώληση κατοικιών στην Costa Navarino μέσω καινοτόμου προγράμματος που εξασφαλίζει σταθερό εισόδημα στους επενδυτές για τα πέντε πρώτα χρόνια.

Συγκεκριμένα ο αγοραστής του ακινήτου αξίας τουλάχιστον 500.000 ευρώ, θα μπορεί θα απολαμβάνει τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες του Τhe Westin Resort και επιπλέον "σταθερό εισόδημα ενοικίασης για τα πέντε πρώτα χρόνια ίση με το 4% της αξίας αγοράς του".

Αναλυτικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Ε" φέτος το Μάρτιο: “Οι ιδιοκτήτες των κατοικιών θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το διαμέρισμα για οκτώ εβδομάδες κάθε χρόνο εκτός της υψηλής περιόδου (η οποία είναι από τον Ιούνιο έως και τον Αύγουστο) και για το υπόλοιπο διάστημα θα λαμβάνουν ένα ετήσιο εισόδημα μέσα από ένα 18ετές, πλήρως οργανωμένο πρόγραμμα αξιοποίησης των διαμερισμάτων το οποίο τα επανεντάσσει στο ξενοδοχειακό δυναμικό. Το ετήσιο εισόδημα για τα πρώτα πέντε έτη της μίσθωσης θα είναι σταθερό και ίσο με το 4% της αξίας του κάθε διαμερίσματος, χωρίς άλλα λειτουργικά έξοδα, προ φόρων, και εν συνεχεία θα διαμορφώνεται αλλιώς η αναλογία, σύμφωνα και με τα έσοδα. Οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις, υπηρεσίες και εμπειρίες που προσφέρονται στην Costa Navarino. Οι τιμές πώλησης ξεκινούν από τα 500.000 ευρώ και μπορεί να φτάσουν έως και το 1 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης -σε συνεργασία με ελληνικές τράπεζες- μέχρι του 50% της αξίας των διαμερισμάτων, τα οποία θα είναι πλήρως μεταβιβάσιμα, υποθηκεύσιμα κ.λπ. Στο στάδιο της ανάπτυξης εντάσσεται ένα ακόμη, τρίτο, «προϊόν» real estate στη μεσαία κατηγορία για περίπου 40 σπίτια αξίας 1-1,2 εκατ. ευρώ με τρία δωμάτια και πισίνα, σε άλλη γειτονιά του συγκροτήματος εντός της ευρύτερης περιοχής του «Navarino Dunes»”.


NEWSLETTER