Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 10:11

Η Σκιάθος πρώτος προορισμός του “Σχολείου Τουρισμού OnTour”

Γράφτηκε από την
Η Σκιάθος πρώτος προορισμός του “Σχολείου Τουρισμού OnTour”

 

Το “Σχολείο Τουρισμού OnTour” ξεκινά με πρώτο προορισμό τη Σκιάθο, το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου στις 9.30 π.μ.

Πρόκειται για μία νέα εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του ΙΝΣΕΤΕ και του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας.

Στόχος του “Σχολείου Τουρισμού OnTour”, είναι να ταξιδέψει σε όσο περισσότερες γωνιές της Ελλάδας και να εξοπλίσει τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντας τους κίνητρα, έμπνευση και πάθος μέσα από δυναμικούς και εξειδικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες.

Η μεγαλύτερη φιλοδοξία του Σχολείου είναι να φέρει κοντά την τοπική κοινωνία των τόπων που θα επισκέπτεται, τους πολίτες, τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες του. Με αυτό τον τρόπο αποσκοπεί να ενισχύσει τη δυναμική της, τις τοπικές συνέργειες και να αναδείξει την αξία του εθελοντισμού και του συναγωνισμού, μέσα από το πρίσμα της ενημέρωσης και της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης. Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται και επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες της εκάστοτε περιοχής. Σε όλους εκείνους τους επαγγελματίες, επιχειρηματίες, σπουδαστές του κλάδου, που αναζητούν νέες γνώσεις, που επιθυμούν να γίνουν καλύτεροι, που επενδύουν στην επιχείρηση τους μέσα από την ανάπτυξη των ανθρώπων τους, που βλέπουν πως ο μόνος τρόπος να πάει ένας τόπος μπροστά είναι να διατηρήσει ή να δημιουργήσει, ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά. Σε όλους όσους πιστεύουν ότι η επιτυχία βρίσκεται στη διαρκή ενημέρωση, στις συνεργασίες και στη συνεχή προσπάθεια. Κάθε διοργάνωση “Σχολείο Τουρισμού OnTour”, κρύβει από πίσω της μία τοπική ομάδα διοργανωτών και εθελοντών. Της ομάδας αυτής ηγείται ένας τοπικός εκπρόσωπος, ο local ambassador της περιοχής, ο οποίος έχει αναλάβει να κάνει πραγματικότητα όλες τις αξίες και τις φιλοδοξίες του ΣΤΟΤ στον τόπο του, όπως γίνεται γνωστό από σχετική ανακοίνωση. Το Σχολείο Β. Σποράδων - Σκιάθου το διοργανώνει η Ενωση Ξενοδόχων Σκιάθου "Ξένιος Ζεύς". Της ομάδας επαγγελματιών ηγείται ο δημοσιογράφος της περιοχής Νικόλαος Τζούμας. Ολοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και το ΙΝΣΕΤΕ.


NEWSLETTER