Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 09:30

Από 19 ευρώ από Καλαμάτα για Θεσσαλονίκη με ειδική προσφορά της Aegean

Γράφτηκε από την
Από 19 ευρώ από Καλαμάτα για Θεσσαλονίκη με ειδική προσφορά της Aegean

Θέσεις στις πτήσεις Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα και Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη είναι ανάμεσα στις 200.000 θέσεις συνολικά τις οποίες προσφέρει η Aegean από 19 ευρώ.

Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, για πτήσεις από 11-11-2019 έως και 30-3-2020.

Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από €19 για πτήσεις προς την Αθήνα και από €41 για πτήσεις από την Αθήνα. Για πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη, η χαμηλότερη τιμή είναι από €19.

Επίσης, για μια σειρά δρομολόγια (Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα, Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη – Σάμος, Σάμος – Θεσσαλονίκη, Σητεία – Αθήνα, Ζάκυνθος – Αθήνα, Σκιάθος – Αθήνα, Λέρος – Αθήνα, Θεσσαλονίκη – Χίος, Ρόδος – Καστελλόριζο και Καστελλόριζο – Ρόδος) η χαμηλότερη τιμή είναι από €41, ενώ για Χανιά – Αθήνα, Χανιά – Θεσσαλονίκη, Καβάλα – Αθήνα η χαμηλότερη τιμή είναι από €23.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής.

Η προσφορά αφορά ναύλους Economy class. Υπάρχει και η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μιας χειραποσκευής έως 8kg με τον ναύλο Golight.


NEWSLETTER