Σάββατο, 18 Απριλίου 2020 09:57

Πτήσεις από Καλαμάτα για Αγγλία το 2021 ανακοίνωσε η Jet2

Πτήσεις από Καλαμάτα για Αγγλία το 2021 ανακοίνωσε η Jet2

Πτήσεις που το 2021 θα συνδέουν το αεροδρόμιο "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" με το Λονδίνο, το Μάντσεστερ και το Μπέρμιγχαμ ανακοίνωσε η Jet2.

Οι πτήσεις ξεκινούν το Μάιο του 2021 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν από τώρα εισιτήριο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Jet2 για φέτος έχει προγραμματίσει να συνδέσει την Καλαμάτα με Λονδίνο και Μάντσεστερ, αλλά λόγω του κορονοϊού είναι άγνωστο αν θα ξεκινήσουν οι πτήσεις και πότε .

Το 2021 η Jet2 θα διαθέτει 2 εκατομμύρια θέσεις για 14 ελληνικούς προορισμούς, οι οποίοι είναι οι εξής: Χανιά, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Χαλκιδική, Λέσβος, Καλαμάτα, Κεφαλλονιά, Κως, Μύκονος, Πρέβεζα, Ρόδος, Σκιάθος, Σαντορίνη και Ζάκυνθος.

Ο CEO της Jet2, Steve Heapy, αναφέρει:

«Κάνουμε διαθέσιμο νωρίτερα από ποτέ άλλοτε το θερινό πρόγραμμα του 2021, για να δώσουμε την ευκαιρία στους πελάτες και τα ταξιδιωτικά πρακτορεία να κάνουν τις κρατήσεις τους νωρίτερα.

Γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει μεγάλη ζήτηση για διακοπές ύστερα από τις πρόσφατες εξελίξεις, και το πρόγραμμά μας, το οποίο προστατεύεται από το ATOL, διαθέτει δημοφιλείς προορισμούς.

Το πρόγραμμα αυτό θα παρέχει πλήθος πτήσεων και διακοπών στους πιο ηλιόλουστους και αστικούς προορισμούς της Ευρώπης. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ευχάριστες διακοπές, με πλήθος επιλογών και ευελιξία».