Τετάρτη, 13 Μαϊος 2020 08:53

Την 1η Ιουλίου ξεκινά πτήσεις από και προς Καλαμάτα η Ryanair

Γράφτηκε από την
Την 1η Ιουλίου ξεκινά πτήσεις από και προς Καλαμάτα η Ryanair

Την 1η Ιουλίου θα ξεκινήσει το 40% των πτήσεων της Ryanair, και το αεροδρόμιο της Καλαμάτας είναι ανάμεσα στους προορισμούς της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους.

Σύμφωνα με τον πρόγραμμα που θα ισχύσει αν και εφόσον επιτραπούν οι διεθνείς πτήσεις, η Ryanair και οι θυγατρικές της από τον Ιούλιο θα συνδέσουν την Καλαμάτα με το Μιλάνο (Μαλπένσα), το Μπέργκαμο, το Λονδίνο και τη Βιέννη.

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της εταιρείας, τόσο οι ταξιδιώτες όσο και το πλήρωμα θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Η Ryanair σημείωσε επίσης πως όλοι οι επιβάτες θα είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώνουν έγγραφα με τη διάρκεια της διαμονής τους στη χώρα επίσκεψης και λεπτομέρειες για το χώρο διαμονής τους, τα οποία θα παρέχονται στις ευρωπαϊκές χώρες ώστε να χαρτογραφούν τα μέτρα καραντίνας.

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου η Ryanair θα συνεχίσει να έχει μόνο 30 πτήσεις τη μέρα και από 1η Ιουλίου θα ξεκινήσει 1.000 πτήσεις τη μέρα.

Ο επικεφαλής της διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Ryanair, Εντι Ουίλσον, λέει: «Μετά από 4 μήνες, είναι καιρός να ενώσουμε ξανά φίλους και οικογένειες, να επιτρέψουμε στους ανθρώπους να επιστρέψουν στη δουλειά τους και να επανεκκινήσουν την ευρωπαϊκή τουριστική βιομηχανία, η οποία προσφέρει εκατομμύρια θέσεις εργασίας».


NEWSLETTER