Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012 07:05

Πτήσεις από Καλαμάτα για Ρώμη και Βρυξέλλες

Γράφτηκε από τον

Με τη Ρώμη και τις Βρυξέλλες θα συνδέεται η Καλαμάτα από τον Απρίλιο του 2013, με πτήσεις που δρομολογεί η RyanAir, η γνωστή ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε χθες από τον Στίβεν Μακναμάρα, τον εκπρόσωπο Τύπου της RyanAir, ο οποίος πρόσθεσε ότι από σήμερα -Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου- ξεκινά και η διάθεση εισιτηρίων για τις δύο αυτές νέες γραμμές, στην ηλεκτρονική σελίδα της εταιρείας (www.ryanair.com).

Οπως ανακοινώθηκε επιπλέον από την εταιρεία, η κίνηση στις δύο αυτές γραμμές εκτιμάται σε 30.000 επιβάτες τον χρόνο, προοπτική που επιτρέπει τη δημιουργία 30 θέσεων εργασίας στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, τον επόμενο χρόνο, η ίδια εταιρεία θα εγκαινιάσει επίσης και την αεροπορική σύνδεση Μιλάνο-Ζάκυνθος, με 2 πτήσεις την εβδομάδα και εκτίμηση ετήσιας κίνησης τους 15.000 επιβάτες:

«Η RyanAir είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει δρομολόγια προς δύο νέα ελληνικά αεροδρόμια, την Καλαμάτα και τη Ζάκυνθο» δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Διευκρίνισε ότι με τους δύο αυτούς προορισμούς, η RyanAir θα καλύπτει πλέον 10 αεροδρόμια στην Ελλάδα, κάνοντας την εκτίμηση ότι η συνολική τους ετήσια κίνηση θα ανέλθει σε 45.000 επιβάτες.