Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012 08:32

Λάθος ιστοσελίδας οι πτήσεις για Ρώμη και Βρυξέλλες

Γράφτηκε από τον
Λάθος ιστοσελίδας οι πτήσεις για Ρώμη και Βρυξέλλες

Μια εσφαλμένη, όπως προκύπτει εκ των υστέρων, ανάρτηση που έγινε προχθές στην ιστοσελίδα www.aviation.ca παγίδευσε την «Ε» και άλλες εφημερίδες στην Ελλάδα, οδηγώντας τις να ανακοινώσουν ότι η Καλαμάτα θα συνδεθεί αεροπορικώς, από του χρόνου τον Απρίλιο, με Ρώμη και Βρυξέλλες, με πτήσεις της RyanAir.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ίδια παγίδα οδηγήθηκε και η πανελλαδικής κυκλοφορία εφημερίδα το «Βήμα», που επίσης δημοσίευσε στην χθεσινή της έκδοση την ίδια ανακοίνωση.
Η επίμαχη ανάρτηση στην πιο πάνω ιστοσελίδα έφερε τον Στίβεν Μακναμάρα, εκπρόσωπο Τύπου της RyanAir, να ανακοινώνει την έναρξη -από τον Απρίλιο του 2013- αεροπορικών δρομολογίων από την Καλαμάτα προς τη Ρώμη και τις Βρυξέλλες, αλλά και από τη Ζάκυνθο προς το Μιλάνο (www.aviation.ca/2012121914346/news/international/europe/14346-ryanair-announces-2-new-greek-airports-for-2013).
Οι τοπικοί φορείς -και ειδικότερα το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, αλλά και οι αερολιμενικές αρχές της Καλαμάτας- είπαν χθες στην «Ε», ότι σύμφωνα με τη δική τους πληροφόρηση μέχρι και χθες, η RyanAir προγραμματίζει να συνδέσει από τον ερχόμενο Απρίλιο την Καλαμάτα με το Μιλάνο, δύο φορές την εβδομάδα.
Το ίδιο προκύπτει και από την ιστοσελίδα της RyanAir, η οποία από χθες ξεκίνησε να διαθέτει εισιτήρια -αλλά για τη γραμμή Καλαμάτα - Μιλάνο.
Παράλληλα, η Ζάκυνθος εξακολουθεί να απουσιάζει από τον πίνακα δρομολογίων της ιρλανδικής, χαμηλού κόστους, αεροπορικής εταιρείας.
Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER