Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012 08:00

19 υποψήφιοι για τη διοίκηση συνεταιρισμού της Ενωσης

19 υποψήφιοι για τη διοίκηση συνεταιρισμού της Ενωσης

Υποβλήθηκαν χθες οι υποψηφιότητες για το πρώτο Δ.Σ. του νέου συνεταιρισμού της Ενωσης Μεσσηνίας -διαδόχου της ΕΑΣ-. για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στην επαναληπτική γενική συνέλευση την Κυριακή 6 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί, στο συνεδριακό κέντρο του "Ελίτ".

- Για το 11μελές Δ.Σ. οι υποψήφιοι είναι 19: Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος του Γεωργίου, Αριστείδης Γιαννακόπουλος του Ανδρέα, Γιώργος Γιαννακόπουλος του Παναγιώτη. Γιάννης Γκίζας του Δημοσθένη, Γιάννης Ζωντανός του Μιχαήλ, Γιώργος Καρβέλας του Δημητρίου, Νίκος Καψαμπέλης του Δημητρίου, Γιώργος Κατσούλης του Φωτίου, Κωνσταντίνος Κατσούλης του Νικολάου, Βασίλης Κοζομπόλης του Ιωάννη, Γιώργος Λαζόγιαννης του Βασιλείου, Σταύρος Νικολακόπουλος του Αθανασίου, Ηλίας Ντονάς του Κωνσταντίνου, Παναγιώτης Οικονομέας του Γεωργίου, Παναγιώτης Παγάνης του Σταύρου, Βασίλης Παπαδόπουλος του Ανδρέα, Αυγερινός Ράμμος του Γεωργίου, Χάρης Ρέκκας του Αλέξανδρου, Αναστάσιος Τομαράς του Κωνσταντίνου.

- Για το 5μελές Εποπτικό Συμβούλιο κατατέθηκαν 6 υποψηφιότητες:

Στυλιανός Ζόμπολας του Ανδρέα, Γιώργος Θεοδωρόπουλος του Βασιλείου, Βασίλης Καπράλος του Φωτίου, Γιώργος Κόλλιας του Δημητρίου, Νίκος Κουφόπουλος του Ιωάννη, Διονύσης Πετρόπουλος του Ηλία.

- Τη μία θέση του αντιπροσώπου για την ΠΑΣΕΓΕΣ θα διεκδικήσουν 4 υποψήφιοι: Δημήτρης Βεργόπουλος του Διονυσίου, Βασίλης Καπράλος του Φωτίου, Νίκος Καψαμπέλης, του Δημητρίου Αυγερινός Ράμμος του Γεωργίου.