Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 09:41

Μεσσηνία: Πολύς κόσμος φέτος στην Ελαία

Μεσσηνία: Πολύς κόσμος φέτος στην Ελαία

 

 

Τόπος προορισμού έχει γίνει φέτος η Ελαία για τις καλοκαιρινές διακοπές πολλών επισκεπτών, που προφανώς και λόγω κορονοϊού επέλεξαν να βρεθούν κοντά στη φύση, μακριά από τα οργανωμένα ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

Από τις αρχές Αυγούστου η περιοχή έχει κατακλυστεί από κόσμο που απολαμβάνει διακοπές δίπλα στη θάλασσα, με τις ατελείωτες παραλίες και το πανέμορφο πευκοδάσος.

Οπως μας επισήμανε και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ελαίας Αρης Σκλάβος: «Φέτος στην περιοχή μας έχουμε δει πάρα πολύ κόσμο, την έχουν προτιμήσει για ασφαλείς διακοπές κοντά στη φύση, απολαμβάνοντας τις όμορφες παραλίες μας. Από την πλευρά μας προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε όλος αυτός ο κόσμος να περάσει όμορφα, αλλά και να προστατεύσουμε τις φυσικές ομορφιές που υπάρχουν. Θα ήθελα να επισημάνω την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε με το δήμο και θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Κουτρουμπή  και τους εργαζόμενους σε αυτήν, καθώς παρά τον τόσο κόσμο οι κάδοι αδειάζονται  καθημερινά και έτσι δεν έχουν υπάρξει προβλήματα, αφήνοντας μια πολύ καλή εικόνα στους επισκέπτες μας». 

Κ.Μπ.