Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 12:20

Η Γεωργία Χριστοδούλου πρόεδρος στην Ενωση Ξενοδόχων Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Η Γεωργία Χριστοδούλου πρόεδρος στην Ενωση Ξενοδόχων Τριφυλίας


Η Γεωργία Χριστοδούλου εκλέχτηκε νέα πρόεδρος στην Ένωση Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας. Από τη θέση αυτή έχει ξαναπεράσει στο παρελθόν με επιτυχία, ο κλάδος όμως δοκιμάζεται πλέον από την πανδημία.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή που μας πέρασε στο ξενοδοχείο Kyparissia Beach στην Κυπαρισσία, ενώ προηγήθηκε η Γενική Συνέλευση. Στη συνέλευση μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα της επικαιρότητας, αποφασίστηκαν ομόφωνα σημαντικές αλλαγές στο καταστατικό και ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του ΔΣ, της Ελεγκτκής Επιτροπής και εκπροσώπων στα δευτεροβάθμια όργανα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα συνεδρίασαν την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο τα εκλεγέντα μέλη του και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ ως εξής:
Πρόεδρος: Χριστοδούλου Γεωργία (Apollo Resort Art Hotel στην Κυπαρισσία). Αντιπρόεδρος: Λάππας Ιωάννης (Limenari Hotel στα Φιλιατρά). Γενική Γραμματέας: Μαρίνα Τεριζάκη (Agrikies Country Retreat στη Μαραθόπολη). Ταμίας: Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης (Mesogeios Hotel στη Μαραθόπολη). Μέλη: Αγγελόπουλος Χαράλαμπος (Artina Hotel & Artina Nuovo Hotel στη Μαραθόπολη), Κωνσταντόπουλος Γεώργιος (Kyparissia beach στην Κυπαρισσία), Κασσίμης Γιώργος (Kassimis Hotel & Kassimis Apartments στην Κυπαρισσία).
Εκπρόσωποι στην ΟΕΕΔΔ Πελοποννήσου και Κυθήρων: Δημητρόπουλος Κωνσταντίνος, Οικονόμου Θεόδωρος.
Ελεγκτική Επιτροπή: Βαρούτσος Παναγιώτης (Camping Proti στη Μαραθόπολη), Λυμπερόπουλος Ιωάννης (Enastron Villas Ράχες Κυπαρισσίας), Σωτηροπούλου Αθανασία (Sotiropoulos Apartments στην Κυπαρισσία).
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου: «Όλα τα μέλη του νέου ΔΣ με αίσθημα ευθύνης ευχαριστούν τους συναδέλφους τους για την συμμετοχή στις αρχαιρεσίες και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους και δεσμεύονται με συνεργασία και ομαδικότητα να επανεκινήσουν τους σκοπούς και τους στόχους της Ένωσης και να εντείνουν τις προσπάθειες προκείμενου όλοι οι επιχειρηματίες του κλάδου της περιοχής να βγουν από τις τωρινές πρωτοφανείς δύσκολες στιγμές με όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες. Στην προσπάθεια αυτή η συνεργασία με τον δήμο, την Περιφέρεια, τα Επιμελητήρια αλλά και τους τοπικούς συλλόγους είναι επιβεβλημένη».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER