Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 07:44

Διαδικτυακό σεμινάριο διαχείρισης τουριστικών ακινήτων από την μεσσηνιακή εταιρεία Holihouse

Γράφτηκε από την
Διαδικτυακό σεμινάριο διαχείρισης τουριστικών ακινήτων από την μεσσηνιακή εταιρεία Holihouse

Διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με σκοπό την ανάλυση της παρούσας κατάστασης στον τομέα της φιλοξενίας και των τουριστικών ενοικιάσεων διοργανώνει την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου η εταιρεία Holihouse.

Στόχος του σεμιναρίου είναι μέσα από τις ομιλίες έγκριτων συμμετεχόντων και την συζήτηση να γίνει ο εντοπισμός των σημαντικών αλλαγών που επίκεινται στον τομέα της φιλοξενίας και η παροχή νέων κατευθύνσεων.
Το σεμινάριο ξεκινάει στις 6 μ.μ. και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα holihouse.gr/webinar.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά το τέλος του σεμιναρίου, από τους διοργανωτές θα παρασχεθεί εντελώς δωρεάν ο «Επαγγελματικός Οδηγός Κρατήσεων» της Holihouse. Πρόκειται για έναν επαγγελματικό οδηγό, ο οποίος έχει συνταχθεί από την Holihouse με ιδιαίτερη προσοχή και ευθύνη, με τα μυστικά της επιτυχίας για τους φιλόδοξους ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ WEBINAR

Το 2020 έχει εξελιχθεί σε ένα έτος δοκιμασία. Όλες οι αγορές παγκοσμίως έχουν επηρεαστεί από την πανδημία, με την τουριστική βιομηχανία να έχει πληγεί περισσότερο απ’ όλους. Η ελληνική αγορά δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη. Επιχειρηματίες από όλα τα μέρη της Ελλάδας έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, τα νέα πρωτόκολλα υγειονομικής προστασίας, τις κυβερνητικές οδηγίες και τις συνεχείς ενημερώσεις.

Όμως, ας σταθούμε να αναρωτηθούμε, τι ακριβώς αλλάζει; Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτές τις αλλαγές; Η ελληνική βιομηχανία του τουρισμού είναι έτοιμη να υποστηρίξει τέτοιες μεγάλες αλλαγές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Σε ποιους τομείς πρέπει να εστιάσει ο οικοδεσπότης για να προλαβαίνει τις εξελίξεις και να ξεχωρίσει στο νέο πεδίο που διαμορφώνεται;

Όλα αυτά τα ερωτήματα έχει σκοπό να απαντήσει αυτό το webinar. Ένα σεμινάριο που απαρτίζεται από έγκριτους ομιλητές, ακαδημαϊκούς, παράγοντες της αγοράς και ειδικούς στο τουριστικό marketing.


NEWSLETTER