Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 08:15

Αφιέρωμα στη Μεσσηνία από σουηδική εφημερίδα με εκατομμύρια αναγνώστες

Αφιέρωμα στη Μεσσηνία από σουηδική εφημερίδα με εκατομμύρια αναγνώστες

Μεγάλο αφιέρωμα στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο φιλοξενεί σε τουριστικό ένθετο η μεγαλύτερη απογευματινή εφημερίδα της Σκανδιναβίας "Aftonbladet".

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας η εφημερίδα πουλάει 400.000 φύλλα ημερησίως και έχει 2.800.000 αναγνώστες ηλεκτρονικά. Η εφημερίδα, σε ένθετο 20 σελίδων, παρουσιάζει ολόκληρο το μήνα Μάρτιο τη Μεσσηνία και τη Πελοπόννησο ως νέο τουριστικό προορισμό.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι για το σκοπό αυτό επισκέφτηκαν τη Μεσσηνία στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου ο δημοσιογράφος Jonas Henningsson και η φωτογράφος Linda Gren, συνοδευόμενοι από τον Θανάση Ψαρούλη, μετά από πρόσκληση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.
"Η παρουσίαση αυτή του τουριστικού οδηγού της Μεσσηνίας, μέσω μεγάλης εφημερίδας με εκατομμύρια αναγνώστες, είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει στην υλοποίηση των προγραμμάτων των tour operators της Σκανδιναβίας ενόψει και της έναρξης των πτήσεων από τη Σουηδία προς Καλαμάτα", καταλήγει η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου.