Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 08:47

Κρουαζιερόπλοια ξανά στο λιμάνι της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Κρουαζιερόπλοια ξανά στο λιμάνι της Καλαμάτας

 

Τα κρουαζιερόπλοια επιστρέφουν, θα δέσουν ξανά στο λιμάνι της Καλαμάτας τη φετινή τουριστική περίοδο. Από τον Ιούλιο έως και τον Σεπτέμβριο έχουν προγραμματιστεί 9 αφίξεις κρουαζιεροπλοίων, σύμφωνα με την ενημέρωση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να καταπλεύσουν:

  • Το κρουαζιερόπλοιο “Viking Sea” στις 14 Ιουλίου, στις 3 και 23 Αυγούστου και στις 12 Σεπτεμβρίου. Θα έρχεται από τη Μάλτα και θα έχει προορισμό τον Πειραιά. Θα πιάνει στις 8 το πρωί και θα αναχωρεί στις 5 το απόγευμα.
  • Το κρουαζιερόπλοιο “Viking Venus” στις 16 Αυγούστου, στις 5 και 25 Σεπτεμβρίου. Θα έρχεται από τη Μάλτα και θα έχει προορισμό τον Πειραιά. Θα πιάνει στις 8 το πρωί και θα αναχωρεί στις 6 το απόγευμα.
  • Το κρουαζιερόπλοιο “Hamburg” στις 30 Αυγούστου. Θα έρχεται από τη Μάλτα και θα έχει προορισμό τον Πειραιά. Θα καταπλεύσει στις 8.30 το πρωί και θα αναχωρήσει στις 4 το απόγευμα.
  • Το κρουαζιερόπλοιο “Horizon” στις 17 Οκτωβρίου. Θα έρχεται από το Αργοστόλι με προορισμό τα Χανιά.  Θα καταπλεύσει στις 8 το πρωί και θα αναχωρήσει στις 6 το απόγευμα.


NEWSLETTER