Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 12:36

Στην Καλαμάτα το κρουαζιερόπλοιο “Viking Sea” με 411 επιβάτες

Γράφτηκε από την
Στην Καλαμάτα το κρουαζιερόπλοιο “Viking Sea” με 411 επιβάτες

Το κρουαζιερόπλοιο “Viking Sea” με 411 επιβάτες κατέπλευσε σήμερα το πρωί, στο λιμάνι της Καλαμάτας.

Οι επιβάτες στην πλειοψηφία τους Αμερικάνοι και Αγγλοι, με πούλμαν επισκέπτονται αρχαιολογικούς τόπους και αξιοθέατα της περιοχής μας, όπως την Αρχαία Μεσσήνη, τα ανάκτορα του Νέστορα στον Εγκλιανό, το Νιόκαστρο στην Πύλο, τη Μεθώνη, την Κορώνη και τον Μυστρά.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της πλοιοκτήτριας εταιρείας για την προστασία από τον κορονοϊό, δεν επιτρέπεται να κατέβουν στο λιμάνι που δένει το πλοίο, επιβάτες - τουρίστες και πλήρωμα.

Το κρουαζιερόπλοιο προέρχεται από τη Μάλτα και θα αναχωρήσει στις 5 το απόγευμα με προορισμό τον Πειραιά

Το “Viking Sea” που ήρθε στην Καλαμάτα στις 14 Ιουλίου, αναμένεται να ξανάρθει στις 23 Αυγούστου και στις 12 Σεπτεμβρίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τη φετινή τουριστική περίοδο αναμένεται, ακόμα, να αφιχθούν στο λιμάνι της Καλαμάτας:

Το κρουαζιερόπλοιο “Viking Venus” στις 16 Αυγούστου, στις 5 και 25 Σεπτεμβρίου. Θα έρχεται από τη Μάλτα και θα έχει προορισμό τον Πειραιά. Θα πιάνει στις 8 το πρωί και θα αναχωρεί στις 6 το απόγευμα.

Το κρουαζιερόπλοιο “Hamburg” στις 30 Αυγούστου. Θα έρχεται από τη Μάλτα και θα έχει προορισμό τον Πειραιά. Θα καταπλεύσει στις 8.30 το πρωί και θα αναχωρήσει στις 4 το απόγευμα.

Το κρουαζιερόπλοιο “Horizon” στις 17 Οκτωβρίου. Θα έρχεται από το Αργοστόλι με προορισμό τα Χανιά.  Θα καταπλεύσει στις 8 το πρωί και θα αναχωρήσει στις 6 το απόγευμα


NEWSLETTER