Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 08:17

Την Παρασκευή στην Καλαμάτα το πρώτο κρουαζιερόπλοιο

Την Παρασκευή στην Καλαμάτα το πρώτο κρουαζιερόπλοιο

Αυτή την Παρασκευή 26 Απριλίου, στις 11 το πρωί, πιάνει στο λιμάνι της Καλαμάτας το πρώτο φετινό κρουαζιερόπλοιο: το ''Thomson Spirit'' που καταπλέει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα από τη Λεμεσό.

 

Το εν λόγω πλοίο, με σημαία Μάλτας, είναι ένα από τα μόλις 6 κρουαζιερόπλοια που θα προσεγγίσουν φέτος το λιμάνι της Καλαμάτας. Θα παραμείνει στο λιμάνι για 6 ώρες και θα αποπλεύσει για Νάπολη στις 5 το απόγευμα.

Η δεύτερη άφιξη κρουαζιερόπλοιου στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα -σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας- καθυστερεί σημαντικά, καθώς το “Salamis Filoxenia” αναμένεται στις 8 Ιουλίου, με ώρα κατάπλου στις 7 το πρωί και απόπλου στις 2 το μεσημέρι.

Περί τους δύο μήνες αργότερα, την 1η Σεπτεμβρίου, αναμένεται στο λιμάνι της μεσσηνιακής πρωτεύουσας το “Astoria”. Ο κατάπλους είναι προγραμματισμένος για τις 8 το πρωί και ο απόπλους στις 8 το βράδυ.

Στις 16 Σεπτεμβρίου πιάνει στην Καλαμάτα το κρουαζιερόπλοιο “Kristina Katarina” - κατάπλους στις 9 το πρωί και απόπλους στις 4 το απόγευμα. Το ίδιο πλοίο θα επισκεφτεί και δεύτερη φορά τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, στις 10 Οκτωβρίου, με ώρα κατάπλου 9 το πρωί και απόπλου 5 το απόγευμα.

Η επόμενη άφιξη κρουαζιερόπλοιου στην Καλαμάτα είναι προγραμματισμένη για τις 3 Νοεμβρίου: το “Island Escape” αναμένεται να καταπλεύσει στις 8 το πρωί και να αποπλεύσει στις 5 το απόγευμα.

Το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο στην Καλαμάτα για φέτος θα είναι το “Black Watch”, που θα καταπλεύσει στις 5 Νοεμβρίου και ώρα 8 το πρωί, ενώ θα αποπλεύσει στις 5 το απόγευμα.