Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 21:19

Πτήσεις από Καλαμάτα για Μόναχο - Στουτγκάρδη με Lufthansa και Eurowings

Γράφτηκε από τον
Πτήσεις από Καλαμάτα για Μόναχο - Στουτγκάρδη με Lufthansa και Eurowings

 

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa θα συνδέσει το 2022 το Μόναχο με την Καλαμάτα, ενώ και η θυγατρική της Eurowings θα συνδέει τον Αερολιμένα "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" με Μόναχο, Στουτγκάρδη και Ντίσελντορφ. 

Οι συνδέσεις αυτές που ανακοινώθηκαν προχθές θα προστεθούν στις ήδη προγραμματισμένες της εταιρείας Condor για Μόναχο, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Αμβούργο και της Aegean για Μόναχο. Συνεπώς το καλοκαίρι του 2022 θα προσγειώνονται στην Καλαμάτα από τη Γερμανία τουλάχιστον 14 πτήσεις την εβδομάδα. Από αυτές οι 6 θα συνδέουν την Καλαμάτα με το Μόναχο, 4 με το Ντίσελντορφ, 2 με Στουτγκάρδη, 1 με Αμβούργο και 1 με Φρανκφούρτη. Υπενθυμίζουμε ότι από τις 20 Φεβρουαρίου η Aegean θα συνδέει την Καλαμάτα με το Μόναχο.

H αύξηση των αεροπορικών συνδέσεων με Γερμανία προφανώς οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στη διοργάνωση του συνεδρίου των Γερμανών τουριστικών πρακτόρων στην Costa Navarino.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Lufthansa έρχεται για πρώτη φορά στην Καλαμάτα και ότι η μεσσηνιακή πρωτεύουσα είναι ένας από τους 5 προορισμούς που πρόσθεσε για το 2022 η εταιρεία στον προγραμματισμό της. Οι άλλοι 4 προορισμοί είναι η Μενόρκα (Ισπανία), η Βάρνα (Βουλγαρία), το Μπίλουντ (Δανία) και το Μπέργκεν (Νορβηγία).

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό ο Αερολιμένας "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" θα συνδέεται το καλοκαίρι του 2022 με τους εξής προορισμούς:

Μόναχο: Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή με πτήσεις της Condor, κάθε Τρίτη και Κυριακή με πτήσεις της Eurowings, κάθε Σάββατο με πτήση της Lufthansa και κάθε Κυριακή με πτήση της Aegean.

Ντίσελντορφ: Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή με πτήσεις της Condor, κάθε Τρίτη και Κυριακή με πτήσεις της Eurowings.

Στουτγκάρδη: Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή με πτήσεις της Eurowings.

Αμβούργο: Κάθε Παρασκευή με πτήση της Condor.

Φρανκφούρτη: Κάθε Παρασκευή με πτήση της Condor.

Θ.Λ.


NEWSLETTER