Τετάρτη, 29 Μαϊος 2013 18:53

Το Χόλιγουντ διαφημίζει τη Μεσσηνια

Το Χόλιγουντ διαφημίζει τη Μεσσηνια

Ακόμη δεν κυκλοφόρησε το «Πριν Τα Μεσάνυχτα» στην Αμερική, η χολιγουντιανή παραγωγή που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στην μεσσηνιακή Μάνη, και τα κέρδη από την κινηματογραφική προβολή των μοναδικής ομορφιάς τοπίων της Ελλάδας έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται… 

 

Ο Μπραντ Μπρέβετ από το Σιάτλ, ιδιοκτήτης του αμερικανικού κινηματογραφικού site Rope of Silicon, έφτιαξε τον χάρτη με τα μέρη που γυρίστηκε το χολιγουντιανό ρομαντικό δράμα, στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Ίθαν Χοκ και η Ζιλί Ντελπί.
Όπως αναφέρει το athinorama oι Αμερικανοί –και όχι μόνο- έχουν αρχίσει λοιπόν να ανακαλύπτουν τα κάλλη της τουριστικά αναπτυσσόμενης νοτιοδυτικής Πελοποννήσου. Εμείς, μεταφράσαμε στα ελληνικά το χάρτη, αποκαλύπτοντας την διαδρομή του ζευγαριού στη μαγευτική Μεσσηνία στο Google Maps. Αρχαία Μεσσήνη, Καρδαμύλη, Πύλος, Πλάτσα και το υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Costa Navarino αποτελούν το φόντο της ταινίας του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, η οποία θα ταξιδέψει της ομορφιές της Μάνης σε ολόκληρο το πλανήτη. Το «Πριν Τα Μεσάνυχτα» κυκλοφορεί στη χώρα μας την Πέμπτη 13 Ιουνίου. 

Πηγή : Real.gr

Δείτε το χάρτη που δημιούργησε ο Μπραντ Μπρέβετ από το Σιάτλ