Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2022 21:49

Δένθις, ένα ξενοδοχείο για τέσσερις εποχές

Γράφτηκε από την

 

Το lobby, το αίθριο, και οι βεράντες του Δένθις με την υπογραφή της βραβευμένης Μεσσηνιακής ομάδας .dot civil and architectural engineers σας υπόσχονται στιγμές χαλάρωσης.

Το ξενοδοχείο Δένθις βρίσκεται επι του 22ου χλμ παλαιάς Εθνικής οδού Καλαμάτας Σπάρτης στην Αρτεμισία.

Τα 10 ξεχωριστά δωμάτια προσφέρουν απεριόριστη θέα στο βουνό.

Σχεδιάστηκαν από την εταιρεία Flexus SA με αρχιτέκτονα τον Ανάργυρο Κακαλέτση και πληρούν όλες τις ανάγκες όλων των φιλοξενούμενων.

Η επιλογή φυσικών υλικών για κεραμοσκεπή, ταβάνι, τα ξύλα και η ανάδειξη της τοπικής πέτρας κατατάσσουν το Δένθις ως το στολίδι της περιοχής.

Τα δωμάτια Θέα double ή twin bed θα μένουν για πάντα νοσταλγικά στην μνήμη σας.

Τα superior δωμάτια με ιστορικές ονομασίες Βόλιμνος – Μελέ – Λυκούριο σας μεταφέρουν σε τοποθεσίες της ομηρικής εποχής στην δενθαλιάτιδας χώρας.

Η σουίτα μας ξεχωρίζει για την άνεση, την κομψότητα των επίπλων της, την ευρυχωρία, την άπλετη φυσική φωτεινότητα και υπόσχεται μια μοναδική απόλαυση.

Το μονόκλινο δωμάτιο μας φιλοξενεί παιδιά σχολικής ηλικίας - εφήβους.

Το Δένθις διαθέτει ειδικά εξοπλισμένο δωμάτιο για ανθρώπους με ειδικές δεξιότητες εξοπλισμένο και με γραφή braille.

Ο ανελκυστήρας μας, οι ευρύχωροι κοινόχρηστοι χώροι, οι ιδιωτικές βεράντες ,η ηχομόνωση, οι πυράντοχες πόρτες των δωματίων, μαζί με την άψογη εξυπηρέτηση των ανθρώπων μας εγγυώνται ασφαλή και ήρεμη διαβίωση των φιλοξενουμένων μας.

Η θερμαινόμενη πισίνα -Spa με ξαπλώστρες στην ιδιωτική βεράντα της προσφέρει ευεξία και τόνωση στον φιλοξενούμενο. Η εκπληκτική οροφή της με τα τζάμια κάνει ακόμα πιο hot τις στιγμές σας.

Το γυμναστήριο του ξενοδοχείου μας σας κρατάει σε φόρμα για όποια δραστηριότητα επιλέξετε στην ορεινή Μεσσηνία στον Δυτικό Ταΰγετο, όπως rafting, 4x4, πεζοπορία, αναρρίχηση, ποδηλασία στα δρομάκια του χωριού μας κ.α.  

 

Το πρωινό μας με επιλεγμένα Μεσσηνιακά προϊόντα θα είναι η επιβράβευση στον εαυτό σας για την επιλογή του ξενοδοχείο μας.

Το εστιατόριο μας με πιάτα καθαρών γεύσεων και το μεράκι του σεφ Χρήστου Κουμάντου σας προσφέρουν αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες που θα ικανοποιούν κάθε σας όρεξη, Μεσημέρι και βράδυ.

 

Με εκτίμηση,

Για τη Fit & Claim Ε.Ε.

Παυλάκος Παναγιώτης

Hotel Manager