Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 17:59

Ο διευθύνων σύμβουλος της EasyJet Garry Wilson: “Αυξάνεται η δημοτικότητα της Πελοποννήσου”

Ο διευθύνων σύμβουλος της EasyJet Garry Wilson: “Αυξάνεται η δημοτικότητα της Πελοποννήσου”

H Πελοπόννησος χάρη στις επενδύσεις που γίνονται είναι ανάμεσα στους ταξιδιωτικούς προορισμούς στους οποίους παρατηρείται αύξηση της ζήτησης για διακοπές δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της EasyJet διακοπές Garry Wilson.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της travelgossip.co.uk: «Η EasyJet διακοπές λέει ότι οι Βρετανοί συρρέουν σε λιγότερο γνωστά σημεία σε αγαπημένους προορισμούς, όπως η Ελλάδα, η Αίγυπτος και το Μαρόκο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Garry Wilson είπε ότι οι πελάτες της παρασύρονται σε νέες περιοχές σε ήδη γνωστές χώρες με βελτιώσεις στα ξενοδοχεία και τις τοπικές υποδομές. Στην Ελλάδα, είπε ότι η Πελοπόννησος φαίνεται να αυξάνεται σε δημοτικότητα. Μιλώντας στο PA Media, είπε: «Στην Ελλάδα γίνονται πολλές επενδύσεις. Μερικές από τις μικρότερες, ίσως λιγότερο γνωστές περιοχές έχουν γίνει δημοφιλείς. «Σίγουρα η Πελοπόννησος φαίνεται να αυξάνεται σε δημοτικότητα. Παρουσιάσαμε τη Σκιάθο φέτος και αυτό ήταν πολύ δημοφιλές στους πελάτες».

Στην Αίγυπτο, ο Garry είπε ότι το νέο χειμερινό πρόγραμμα Luxor των διακοπών της easyJet, το οποίο περιλαμβάνει κρουαζιέρες στον Νείλο, ήταν «εξαιρετικά δημοφιλές».

Είπε ότι το Agadir στο Μαρόκο «αυξάνεται σε δημοτικότητα». «Όπου έχουν γίνει επενδύσεις σε νέα ξενοδοχεία ή νέες υποδομές σε νέες περιοχές, οι πελάτες φαίνεται να πηδούν σε αυτό και σκέφτονται «ας το δοκιμάσουμε», σε αντίθεση με ολοκαίνουργιους προορισμούς», είπε στην PA».