Παρασκευή, 15 Αυγούστου 2014 21:29

Γεμάτα κόσμο έφθαναν χθες τα λεωφορεία

Γράφτηκε από την
Γεμάτα κόσμο έφθαναν χθες τα λεωφορεία

Γεμάτα κόσμο έφταναν και χθες, παραμονή Δεκαπενταύγουστου, τα λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας από Αθήνα. Η κάθοδος εκδρομέων και αδειούχων κορυφώθηκε χθες το απόγευμα, αν και ο μεγάλος όγκος των επισκεπτών ήρθε μέσα στο προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Οπως είπε στην "Ε" ο προϊστάμενος του Γραφείου Κίνησης της εταιρείας, Γιώργος Πετρουλάκης, η κίνηση τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου και του Αυγούστου έχει αυξηθεί από 5% έως 10% σε σύγκριση με πέρυσι. Οσο για έκτακτα δρομολόγια στη γραμμή Αθήνα - Καλαμάτα, είπε ότι θα δρομολογηθούν όποτε και αν κριθεί αναγκαίο. Επίσης είπε ότι αν χρειαστεί έκτακτα δρομολόγια θα μπουν και για τις γραμμές εντός νομού. 

«Η επιβατική κίνηση μέχρι τώρα είναι αυξημένη τα Σαββατοκύριακα, σε σχέση με τον περσινό Ιούλιο και Αύγουστο», ανέφερε ο κ. Πετρουλάκης. Είπε ακόμα πως τους ικανοποιεί το ότι «τα λεωφορεία κατεβαίνουν από την Αθήνα με πληρότητα σχεδόν 100%». 

Καταλήγοντας ο Γ. Πετρουλάκης πρόσθεσε ότι σήμερα ανήμερα Δεκαπενταύγουστου, τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ θα εκτελούνται σύμφωνα με ό,τι ισχύει και για τις Κυριακές. 

Ν.Κ.

(Φωτογραφία αρχείου)


NEWSLETTER