Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014 13:48

Βίκυ Σταυροπούλου και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έχουν μονάδα αγροτουρισμού στη μεσσηνιακή Μάνη

Γράφτηκε από την
Βίκυ Σταυροπούλου και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έχουν μονάδα αγροτουρισμού στη μεσσηνιακή Μάνη

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου είναι φίλοι αρκετά χρόνια. Οι δυο τους μένουν στο ίδιο σπίτι, έχουν μεγαλώσει μαζί την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, ενώ πρόσφατα οι δυο τους έκαναν και μια κοινή επένδυση. 

 

«Είχαμε πάρει πριν από αρκετά χρόνια ένα κτήμα στην αρχή της μεσσηνιακής Μάνης, στον Κάμπο, και προχωρήσαμε σε μια επένδυση. Κάνουμε ένα μικρό αγροτοτουριστικό κτήμα. Μπορεί να πηγαίνει κάποιος να ενοικιάσει ένα δωμάτιο, στούντιο - στο σύνολο τους είναι 5 θα έχει την ησυχία του, το μποστάνι του απέξω, να μπορεί να κόψει την ντομάτα του να φάει, ενώ έχει και υπέροχη θέα. Είναι ένα κτήμα όπου έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στο βιολογικό προσανατολισμό του, δεν χρησιμοποιούμε φάρμακα στα φυτά, τα λουλούδια και τα μποστάνια μας, δεν χρησιμοποιούμε χημικά. Μόνο νεράκι, χώμα και τον υπέροχο ήλιο της Μάνης», εξήγησε ο διάσημος ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στο «Λοιπόν» και συνέχισε: 

«Δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι εργασίες. Ελπίζω εντός ολίγου, αλλά δεν νομίζω ότι θα προλάβουμε το καλοκαίρι. Είναι μεγάλο ρίσκο, αλλά όλα τα πράγματα στη ζωή είναι ρίσκο. Ο λόγος που το κάναμε ήταν ότι ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο μέρος που μας τρέλανε και πιστεύουμε ότι αυτό το μέρος θα κάνει τη διαφορά»

Την ζωή και τις στιγμές που ζει στο εξοχικό του στη Μεσσηνία, στον προσωπικό του παράδεισο, περιγράφει συχνά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο iefimerida.gr


NEWSLETTER