Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 17:37

Μεγάλο το ενδιαφέρον και η συμμετοχή στο In Situ Metaλλaxis (βίντεο και φωτογραφίες)

Μεγάλο το ενδιαφέρον και η συμμετοχή στο In Situ Metaλλaxis (βίντεο και φωτογραφίες)

Ενα σημαντικά μεγάλο ακροατήριο παρακολούθησε, προχθές Σάββατο, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, το συνέδριο In Situ Metaλλaxis.

Θεματική του συνεδρίου αποτέλεσαν, μεταξύ άλλων, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως μέσο τουριστικής προώθησης, οι εργασιακές σχέσεις, ο συντονισμός μεγάλων διοργανώσεων, ο γαστρονομικός τουρισμός, ευκαιρίες χρηματοδότησης, η πόλη ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα και η αρχιτεκτονική της.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.



Με βασικούς άξονες τον τουρισμό, την τοπική παραγωγή και την επιχειρηματικότητα, το συνέδριο επεδίωξε να φέρει κοντά νέους και παλιούς επιχειρηματίες, τοπικούς φορείς, εργαζόμενους αλλά και φοιτητές που ψάχνουν τον επαγγελματικό προσανατολισμό τους.

Το "In Situ" αποτελεί σειρά συνεδρίων που απευθύνεται σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και η οποία ξεκινά από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, τον τόπο καταγωγής του διοργανωτή του συνεδρίου Ηλία Σκενδερίδη.

Εισηγητές στο σημερινό συνέδριο ήταν η Μυλαίδη Στούμπου από τη Microsoft, ο Γιώργος Χαραλαμπάκης από τη ForestView, η διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο ALBA Ευαγγελία Μπαραλού, ο Γιώργος Καραγιάννης από την 2Yolk Branding & Design, ο Εκτορας Τσατσούλης από την "Kalamata:21", ο Χάρης Τζαννής από τα Fnl-guide.com/Asprimera, ο Νίκος Μιστριώτης από την XYZ Productions, ο Γιάννης Αίσωπος, ο αρχιτέκτονας που εκπροσώπησε την ελληνική υποψηφιότητα στη Bienalle Βενετίας 2014 και ο Παναγιώτης Οικονόμου από τη STEP.