Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 14:36

Κορεάτες δημοσιογράφοι σε Νεμέα και Ναύπλιο

Γράφτηκε από την
Κορεάτες δημοσιογράφοι σε Νεμέα και Ναύπλιο

Oλοκληρώθηκε πρόσφατα αποστολή Κορεατών δημοσιογράφων στην Ελλάδα, οι οποίοι επισκέφτηκαν την Αθήνα, τη Σαντορίνη, τη Νεμέα, το Ναύπλιο και τα Καλάβρυτα και ενημερώθηκαν για τα κρασιά αυτών των περιοχών, όπως αναφέρει ενημερωτικό σημείωμα του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στη Σεούλ.

 

Συμμετείχαν δέκα δημοσιογράφοι από τα παρακάτω μέσα μαζικής ενημέρωσης: Forbes Korea (jmagazine.joins.com/forbes), The Segye Times (http://www.segye.com/), Chosun Ilbo (http://www.chosun.com/), Joong Anng Ilbo (http://joongang.joins.com/), Blogger (http://blog.naver.com/lego8099), Wine21.Com (www.wine21.com), Luxury Monthly (luxury.design.co.kr), The Hankyoreh (http://joongang.joins.com/), WineOK.Com (www.wineok.com), και freelancer wine writer (weekly.donga.com). Η αποστολή πραγματοποιήθιηκε από τις 25 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου 2016.

Αυτή η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα προβολής και προώθησης ελληνικού κρασιού στη Νότια Κορέα, που υλοποιείται από το Enterprise Greece και τον ΕΔΟΑΟ, σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Σεούλ. Προηγήθηκε εκστρατεία προβολής του ελληνικού κρασιού σε κορεατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (έντυπα-ηλεκτρονικά), που άρχισε μετά τον Ιούνιο του 2015 και θα συνδυασθεί με σειρά άλλων δράσεων, όπως η συμμετοχή στη Seoul International Wines and Spirits EXPO, η διοργάνωση εκδηλώσεων ελληνικού κρασιού στη Σεούλ και το Πουσάν και η ανάληψη διαφημιστικής εκστρατείας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER